Η «Πέπη» από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το STAR

0

H ηθοποιός,Φωτεινή Μπαξεβάνη,επιστρέφει,ως γνωστόν, στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά του STAR,''Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές'',όπου θα παίξει μαζί με την Καίτη Κωνσταντίνου,με την οποία είχαν συνεργαστεί στα ''Εγκλήματα''.


Η ''Πέπη'' ,λοιπόν,μιλώντας στο TV ΕΘΝΟΣ, αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της όσο και στη συνύπαρξή της μετά από τόσα χρόνια με τη ''Σωσώ''!

«Υποδύομαι τη Τζένη, μια κομμώτρια, η οποία είναι μια δυναμική γυναίκα με ευχάριστη προσωπικότητα. Η κόρη της, η Φανή (Μένια Μαθιουδάκη), δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή της, περνάει αρκετό χρόνο στο κομμωτήριο και έχει σχέση με τον Χρήστο (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), έναν χωρισμένο άντρα με δυο παιδιά. Όταν η πρώην σύζυγός του (Άννα Μονογιού) πάει ταξίδι για δουλειές ,εκείνος αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, την Άντζυ (Καίτη Κωνσταντίνου). Η Τζένη και η Άντζυ τυχαίνει να έχουν συναντηθεί σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα και γίνονται φίλες. Εκείνη ζει το... δράμα της γιατί πρέπει να συγκατοικήσει με τον πρώην άντρα της κόρης της και τα εγγόνια της. Καμία από τις δύο, όμως, δεν γνωρίζει ότι η Φανή είναι ζευγάρι με τον Χρήστο». 

Δεκαοχτώ χρόνια πριν η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Καίτη Κωνσταντίνου είχαν συναντηθεί τηλεοπτικά όταν υποδύονταν τις κολλητές φίλες στο σίριαλ ,''Εγκλήματα'' .

«Από τότε δεν έτυχε να συνεργαστούμε ξανά με την Καίτη. Όταν βρεθήκαμε στις πρόβες χαρήκαμε πολύ. Την εκτιμώ ιδιαίτερα σαν ηθοποιό, είχαμε μια υπέροχη συνεργασία στα ''Εγκλήματα'' και είναι ωραίο που θα δουλέψουμε ξανά μαζί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !