Social Media: Με νέα φωτογραφία της Τσικρίκα με Τσίπρα απαντούν σε Πολάκη....

0
Η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν αδιαμφισβήτητα το θέμα της Κυριακής. 



Η δημοσιογράφος, συναισθηματικά φορτισμένη εξέφρασε την αγωνία της για το επικείμενο μαύρο στο κανάλι που εργάζεται τα τελευταία 21 χρόνια, καθώς ο Alpha δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια.

"Δουλεύω στον ALPHA 21 χρόνια. Σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι νιώθω ότι προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύει από τη δουλειά μου. Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες, όχι οι κυβερνήσεις...”, είπε η δημοσιογράφος

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης έσπευσε να στοχοποιήσει τη δημοσιογράφο του Alpha ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες της με βουλευτές της ΝΔ, οι οποίες είχαν τραβηχτεί ωστόσο στο πλαίσιο της δουλειάς της.

"Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές" φωτογραφίες" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο στα social media κυκλοφόρησε μία ακόμη φωτογραφία που αποδεικνύει το σαθρό των ισχυρισμών του Αναπληρωτή Υπουργού.


Στη φωτογραφία η Ευαγγελία Τσικρίκα, ο διευθυντής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Βασίλης Παπαδρόσος και ο... Αλέξης Τσίπρας.

Με την λογική του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας λοιπόν είτε η Ευαγγελία Τσικρίκα είναι... “θεραπαίνιδα” του Πρωθυπουργού, είτε οι φωτογραφίες από κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις των δημοσιογράφων δεν συνιστούν “αδίκημα” ή “αποδεικτικό στοιχείο” ελλείμματος αντικειμενικότητας.

Ας αποφασίσει ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός, ποια εκδοχή τον συμφέρει...

Προς το παρόν πάντως, όπως ανέβασε στο Facebook ο δημοσιογράφος του Star Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, ο Παύλος Πολάκης προτίμησε να ισχυριστεί ότι πρόκειται για... φωτομοντάζ!

Στον κανιβαλισμό του Παύλου Πολάκη απάντησε και η ίδια η Ευαγγελία Τσικρίκα. "Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες..."

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !