Θέμης Γεωργαντάς: Η απίστευτη selfie που τράβηξε με 65.000 άτομα!

0
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion έχει καθιερωθεί εδώ και 11 χρόνια, ως η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής σκηνής. Μέσα από μοναδικά concept και συνεργασίες, διαδραστικά events και πολλά παράλληλα happenings, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ο πλέον αναγνωρισμένος και αγαπημένος θεσμός που φέρνει ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στη μουσική, με εμπειρίες που μένουν αξέχαστες. Για την Amita Motion, η Θετική Ενέργεια αποτελεί διαχρονικά στάση ζωής και μέσω της Ημέρας Θετικής Ενέργειας έχει καταφέρει να μεταφέρει σε όλους το μήνυμα του πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να χαμογελούν! 

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η selfie του Θέμη Γεωργαντά με τα 65.000 άτομα στο ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών όπου έγραψε χαρακτηριστικά: 

«11 Χρόνια τώρα ζούμε κάτι μοναδικό. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους σας μέσα απ την καρδιά μου. Και στην @amitamotion για αυτό το μαγικό ταξίδι των 11 Χρόνων. Εσείς έχετε κάνει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας τόσο δυνατή. Τόσο ξεχωριστή. Η θετική ενέργεια είστε ΕΣΕΙΣ. Luv U». Δείτε την εικόνα: 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !