Θέμης Γεωργαντάς: Η απίστευτη selfie που τράβηξε με 65.000 άτομα!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion έχει καθιερωθεί εδώ και 11 χρόνια, ως η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής σκηνής. Μέσα από μοναδικά concept και συνεργασίες, διαδραστικά events και πολλά παράλληλα happenings, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ο πλέον αναγνωρισμένος και αγαπημένος θεσμός που φέρνει ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στη μουσική, με εμπειρίες που μένουν αξέχαστες. Για την Amita Motion, η Θετική Ενέργεια αποτελεί διαχρονικά στάση ζωής και μέσω της Ημέρας Θετικής Ενέργειας έχει καταφέρει να μεταφέρει σε όλους το μήνυμα του πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να χαμογελούν! 

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η selfie του Θέμη Γεωργαντά με τα 65.000 άτομα στο ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών όπου έγραψε χαρακτηριστικά: 

«11 Χρόνια τώρα ζούμε κάτι μοναδικό. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους σας μέσα απ την καρδιά μου. Και στην @amitamotion για αυτό το μαγικό ταξίδι των 11 Χρόνων. Εσείς έχετε κάνει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας τόσο δυνατή. Τόσο ξεχωριστή. Η θετική ενέργεια είστε ΕΣΕΙΣ. Luv U». Δείτε την εικόνα: 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: