Rising Star: Αναβολή για το νέο σοου του ΑΝΤ1;

0

Είναι ένα από τα talent show που ο ΑΝΤ1 είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα στην αρχή της σεζόν. Τελικά όμως με όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο τα στελέχη του ΑΝΤ1 άλλαξαν τα σχέδιά τους για το «Rising Star»!



Έτσι αν και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ήταν να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο ή το πολύ στις αρχές Νοεμβρίου τελικά η πρεμιέρα του θα καθυστερήσει και ο Γιώργος Λιάγκας που έχει αναλάβει την παρουσίαση θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές στις αρχές Δεκέμβρη…!

Βέβαια οι λόγοι αναβολής είναι ότι με το θολό τηλεοπτικό τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσουν και στο κανάλι του Αμαρουσίου τι γίνεται, ενώ θεωρούν ότι πρέπει να βγάλουν το talent show απέναντι στον ανταγωνισμό και αν όλα εξελιχθούν κατά τις βουλές της κυβέρνησης, όταν είναι να ξεκινήσουν και οι δύο καινούργιοι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ωστόσο η προετοιμασία του προχωρά κανονικά και ολοκληρώθηκαν και τα κάστινγκ στην Κρήτη ενώ στις αρχές Οκτώβρη θα γίνει και μεγάλη οντισιόν στην Αθήνα. Άλλωστε έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή χιλιάδες που θέλουν να είναι στον πρώτο κύκλο του «Rising Star», ενώ ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής…!

Γρηγόρης Μελάς - newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !