Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου: Το ξέσπασμα on air για την εγκυμοσύνη και το “καρφί” προς τον Alpha


Στο θέμα των ημερών , αυτό του διαζίγιου Πιτ- Τζολί αναφέρθηκαν σήμερα , στην εκπομπή του Ε “Ετοιμο το Πρωινό” και τα όσα υπόθηκαν σχετικά με την διάψευση της σχέσης της Cotillard με τον Pitt. 

Η Κατερίνα Καραβάτου ως μητέρα και μάλιστα δύο φορές, έκανε το ξέσπασμά της. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε όσα ακούγονταν για την Γαλλίδα ηθοποιό, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής: «Έχω γίνει έξαλλη! Δεν μπορείς να λες ότι έχει πάρει αυτό το πολύ διάσημο ζεύγος διαζύγιο και να στοχοποιείς μία γυναίκα έγκυο έξι μηνών. Έχουν κάτσει ποτέ να σκεφτούν την ψυχολογία μίας γυναίκας που είναι έξι μηνών; Δεν μιλάω μόνο για αυτή την περίπτωση. Γενικά. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε γυναίκες που είναι έγκυες… ακόμα και 9 μηνών έχουν συμβεί απαράδεκτα πράγματα, δεν θέλω να τα θυμάμαι τώρα αυτά! Είναι απαράδεκτο.» 

Tο καρφί της Κατερίνας, ήταν ξεκάθαρο πως αφορούσα όσα είχε βιώσει στο παρελθόν, όταν και είχαν κόψει την εκπομπή της από τον Alpha, τη στιγμή που ήταν η ίδια εννέα μηνών έγκυος! 

Για το συγκεκριμένο συμβάν μάλιστα, είχε τοποθετήθεί τότε και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης: «Ήταν ανήθικο. Λάθος είναι να παρκάρω τη μηχανή μου εκεί που αναγράφει η σηματοδότηση “Απαγορεύεται το παρκάρισμα”. Το να απολύσεις μια γυναίκα και όλους τους συνεργάτες μιας εκπομπής χωρίς καμία προειδοποίηση, σε μία εποχή που δεν αφήνεις το περιθώριο να κάνει κάτι άλλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται λίγες μέρες πριν γεννήσει, είναι ανήθικo».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: