Πως είναι σήμερα το διάσημο μωρό από το άλμπουμ «Nevermind» των Nirvana

Unknown
0

Ο 25χρονος Spencer Elden πόζαρε ξανά στην πισίνα, αυτή τη φορά με μαγιό


Είτε υπήρξατε φαν των Nirvana είτε όχι, σίγουρα η εικόνα ενός μικρού μωρού που κυνηγάει ένα δολάριο γυμνούλι μέσα σε μια πισίνα σας είναι γνώριμη. Κι αυτό γιατί κοσμεί το εξώφυλλο ενός από τα πιο εμβληματικά άλμπουμ στην ιστορία της ροκ μουσικής, του «Nevermind».

To δεύτερο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του αμερικανικού συγκροτήματος από το Σιάτλ κυκλοφόρησε το 1991 και περιείχε το τραγούδι ύμνο της grunge γενιάς, «Smells Like Teen Spirit». Μέχρι τον Ιανουάριο του 1992, το Nevermind είχε αντικαταστήσει το άλμπουμ του Michael Jackson, «Dangerous» στο νούμερο ένα του Billboard 200, με τρία ακόμη κομμάτια του («Come as You Are», «Lithium», και «In Bloom») να εκτοξεύονται στα charts.

Όλη αυτή η δημοσιότητα έκανε φυσικά διάσημο τον Spencer Elden, το χαριτωμένο μωράκι που απεικονίζεται στο εξώφυλλο, και το οποίο έφτασε να «συμβολίζει» μια ολόκληρη γενιά.

Όπως ήταν φυσικό, το μωράκι αυτό μεγάλωσε και είναι σήμερα 25 χρονών. Αποτίοντας λοιπόν φόρο τιμής στο συγκρότημα που «σφράγισε» τη ζωή του σε τόσο μικρή ηλικία και με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Elden αποφάσισε να φωτογραφηθεί ξανά μέσα σε μια πισίνα, μιμούμενος την πόζα που τον έκανε τόσο διάσημο πριν καν κλείσει τον ένα χρόνο ζωής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bored Panda, ο νεαρός ήθελε μάλιστα να ποζάρει με... αδαμιαία περιβολή για να είναι πιστός στο πρωτότυπο, ωστόσο τον απέτρεψε ο φωτογράφος, που προφανώς θεώρησε ότι η απόλυτη γύμνια μπορεί να δείχνει αθώα μόνο μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία.




protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !