Στήνεται πυρετωδώς το «Music mall»!

0
Ξεκινά γυρίσματα και δίνει δουλειά σε... 220 άτομα. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης,ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά, «Music mall». Την παραγωγή ανέλαβε ο Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος έχει ήδη προωθήσει το νέο προϊόν σε δύο από τα τέσσερα κανάλια που εξασφάλισαν, προσωρινά τουλάχιστον, τηλεοπτική άδεια προκειμένου η σειρά να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2017.

Στο καθημερινό δραματικό σίριαλ θα πρωταγωνιστούν δημοφιλείς ηθοποιοί. Παράλληλα θα γίνουν και οντισιόν που θα δώσουν δουλειά σε νέα «φιντάνια» του θεάματος. Το «πάμε» του σκηνοθέτη θα ακουστεί στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε και θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Για τους κεντρικούς ρόλους έχουν ακουστεί ονόματα όπως της Τάνιας Τρύπη, της Ντορέτας Παπαδημητρίου, της Κάτιας Νικολαΐδου, της Νίκης Γρανά, της Στεφανίας Γκουρνέλου. Παρ' όλα αυτά, ο δημιουργός των «Κλεμμένων ονείρων» δεν επιβεβαιώνει καμία πληροφορία αφού το «deal» των ηθοποιών γίνεται με το Στούντιο Κάπα.

Ωστόσο, μας μίλησε για τη νέα παραγωγή, η οποία, όπως λέει, δεν έχει σχέση με μουσικό ριάλιτι αλλά με καθαρή μυθοπλασία. «Οι ηρωίδες μου είναι η Αμάντα και η Μελίσα, δύο δυναμικές και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις όταν έρχεται από τη Βρετανία η Μελίσα, η οποία διεκδικεί να γίνει η πρώτη σταρ στη δισκογραφική εταιρεία που μανατζάρει και τις δύο» ,αναφέρει ο δημιουργός στην εφημερίδα,''Espresso'' ,και συνεχίζει: «Τα πράγματα θα εξελιχθούν δραματικά, καθώς η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της στο τραγούδι... είναι η κόρη της! Η Μελίσα επίσης δεν γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη μητέρα της! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη για την επικράτηση στην καρδιά του Τίμου αλλά και στο μουσικό στερέωμα θα είναι ανελέητος. Ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμη πιο σκληρός όταν στο προσκήνιο θα εμφανιστεί η αδίστακτη Μάνια. Εκεί η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !