Χ. Παναγιωτόπουλος: Υπεύθυνος για το κλείσιμο του Mega ο Φώτης Μπόμπολας

Unknown
0
Στο παρασκήνιο του κλεισίματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναφέρεται ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ευθέως κατηγορεί ως υπεύθυνο τον Φώτη Μπόμπολα.

Όπως ανέφερε σε σχόλιό του στην εκπομπή του στο aixmiradio: «Είχα την τύχη και την τιμή να με επιλέξουν και να με εμπιστευτούν άνθρωποι όπως ο Βαρδής και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Κίτσος Τεγόπουλος και στη συνέχεια και ο Γιώργος Μπόμπολας, ο μόνος εκ των εκδοτών που το 2003 δεν υποστήριξε την υποψηφιότητα μου για τη διεύθυνση των ειδήσεων, όμως οι σχέσεις μας αποκαταστάθηκαν πλήρως και με στήριξε μέχρι την τελευταία μέρα, παρά τον πόλεμο, βρώμικο και ελεεινό πόλεμο, που δεχόμουν από τον γιο του Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος έπαιζε προκαταβολικά το παιχνίδι του κόμματος που προέλαυνε προς την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τώρα πια το ξέρουν και οι πέτρες».

»Μήπως ο ίδιος δεν αποκάλυψε στην Επιτροπή της Βουλής, δεν αποκάλυψε ότι την Άνοιξη πήρε 80 εκατ. ευρώ ομολογιακό δάνειο; Ποια τράπεζα θα δώσει ένα τέτοιο δάνειο; Αλλά βέβαια εκείνος έκανε εγκαίρως την κωλοτούμπα, πολύ πριν τις εκλογές του 2015 που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η αξίωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να φύγουμε από το MEGA.

»Θα τα πούμε άλλες φορές για τα σχέδια του Φώτη Μπόμπολα να με εκδιώξει σε παραίτηση από τον σταθμό. (…) Οι ιδιοκτήτες του MEGA φέρουν την ευθύνη για την απαξίωση, την κατάντια και το λουκέτο του σταθμού. Δεν φέρουν όμως όλοι την ίδια ευθύνη. Επί πολλούς μήνες ο Φώτης Μπόμπολας -κύριος υπεύθυνος της τραγωδίας- έλεγε ότι θα βάλει συνεχώς χρήματα. Γιατί; Διότι το MEGA του οποίου ήταν βασικός μέτοχος, χρώσταγε στην άλλη του εταιρεία παραγωγών 13 εκατ. ευρώ.

»Έλεγε δηλαδή πως θα βάλω χρήματα στη μία μου εταιρεία και θα τα πάρω πίσω αμέσως με πανωτόκι. Αλλά δεν έλεγε πως ο Πήγασος χρώσταγε 5 εκατ. ευρώ στο MEGA. (…) Αποτελούσε τεράστιο θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του το να κλείσει το MEGA. Αλλά έπρεπε να κλείσει με τρόπο που δεν θα ευθυνόταν το κυβερνών κόμμα, αλλά οι ιδιοκτήτες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !