Έρχεται αποχώρηση-βόμβα από το MEGA...


Το MEGA έχει πια περιέλθει σε μια κατάσταση που είναι κυριολεκτικά τραγική,και  οι πρώτοι που έχουν υποστεί την τεράστια βλάβη είναι φυσικά οι εργαζόμενοί του.Σιγά σιγά ,λοιπόν,εργαζόμενοι του καναλιού,ακόμη κι άτομα που βρίσκονται σε αυτό από την έναρξή του,μαζεύουν τα πράγματά τους και βρίσκονται σε επαφές με άλλα κανάλια.

Ένα ακόμη άτομο που φαίνεται πως ετοιμάζει την αποχώρησή του από το Mega είναι και η επι πολλά χρόνια υπεύθυνη ψυχαγωγίας του σταθμού,το όνομα της οποίας είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.Ο λόγος για την Έλενα Κατραβά,τη σιδηρά κυρία της ψυχαγωγίας του Μεγάλου Καναλιού ,που,σύμφωνα με τη Νάνσυ Νικολαΐδου στο tlife.gr, δέχεται στενή πολιορκία από αντίπαλο κανάλι. Πολιορκία η οποία μέρα με την ημέρα εντείνεται όλο και περισσότερο.

Η υπέροχη,ακούραστη και σχεδόν πάντα χαμογελαστή, Έλενα,που έτρεχε και φρόντιζε για όλους και για όλα εννοείται πως είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα του Mega που οι... απέναντι τα θέλουν πολύ. Το ρεπορτάζ λέει πως η Έλενα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του κ. Μαρινάκη, προκειμένου να στελεχώσει το κανάλι το οποίο ετοιμάζει ο γνωστός επιχειρημαίας με πυρετώδεις ρυθμούς.

Το μόνο που μένει να δούμε ,λοιπόν, είναι αν η Έλενα πει το Megaλο "αντίο" και προχωρήσει παρακάτω...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: