Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ειδήσεων του MEGA συζητούν ήδη με άλλα κανάλια...

0

Σε αναζήτηση εργασίας σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια και ειδησεογραφικά Μέσα βρίσκονται πλέον γνωστά ονόματα του MEGA, που παραμένουν απλήρωτα για τέσσερις μήνες. Η δέσμευση του Κώστα Σπυρόπουλου ότι έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί 1,5 μισθός σε δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς, ελάχιστους έχει πείσει ,και γι’ αυτό είχε προγραμματισθεί για το μεσημέρι της Παρασκευής γενική συνέλευση προκειμένου να ληφθεί απόφαση για μαζικές επισχέσεις.

Ο φόβος πολλών προκαλείται από μια έντονη φημολογία ότι το κανάλι μπορεί να μπει στη διαδικασία της εκκαθάρισης και έχει να κάνει όχι μόνο με τα οφειλόμενα αλλά -κυρίως- με τις αποζημιώσεις. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια φημολογία ότι μπορεί να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του σταθμού, που επαρκούν για την εξόφλησή τους.

Την ίδια ώρα και εν όψει της νέας σεζόν, αλλά και του καινούργιου τηλεοπτικού τοπίου, γνωστά πρόσωπα του καναλιού βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλα Μέσα, που, όμως, προς το παρόν δεν έχουν τελεσφορήσει. Σύμφωνα με καλές πληροφορίες του «S», ενδιαφέρον από διάφορα Μέσα υπάρχουν για πρόσωπα από το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά και από την παρουσίαση των δελτίων. Ανάμεσά τους είναι ο Αντώνης Φουρλής και η Αλεξία Τασούλη, ενώ η Μαρία Σαράφογλου δεν πάει τελικά,ως γνωστόν,στο ΑΠΕ, καθώς η συμφωνία που είχε γίνει κατ’ αρχάς, να μετάσχει στο νέο οικονομικό και επιχειρηματικό site που ετοιμάζει το Πρακτορείο, χάλασε με παρέμβαση Μαξίμου.

Πρόσωπα που κινούνται στο πρωθυπουργικό γραφείο ενημερώθηκαν για την πρόθεση του ΑΠΕ να προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου τη γνωστή δημοσιογράφο, και εξέφρασαν αντιρρήσεις λόγω και της χρονικής συγκυρίας. Έτσι, τουλάχιστον προς το παρόν, η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί δεν υλοποιείται μέχρι νεοτέρας.

Πρόταση έχει δεχθεί από μεγάλο ειδησεογραφικό site και γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Το επόμενο δεκαήμερο ,σε κάθε περίπτωση θεωρείται ,καθοριστικό για το μέλλον του καναλιού και των εργαζομένων ,που υποδέχθηκαν με διαφορετικά αισθήματα και τη διαβεβαίωση του Παναγιώτη Ψυχάρη στη Βουλή ότι το MEGA δεν πρόκειται να κλείσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !