LP: Η σχέση της με Ελληνίδα

Unknown
0
Έχοντας πει ανοικτά ότι είναι gay, η LP επισημαίνει σε συνέντευξή της στο star.gr, πως οι άνθρωποι πρέπει να αποδέχονται ο ένας τον άλλον παρά τις διαφορές τους και τονίζει πως η ίδια μίλησε για τις σεξουαλικές της επιλογές καθώς θέλει να είναι παράδειγμα για να ζουν όλοι τη ζωή τους όπως ακριβώς επιθυμούν.

«Οι άνθρωποι δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο να αποδέχονται τον άλλον. Είναι δική σου, προσωπική επιλογή το τι θα κάνεις με το σώμα σου. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις κάποιον άλλον, νομίζω ότι είναι γελοίο το να μην σε αποδέχονται. Εξάλλου, όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί! Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας, να είμαστε δυνατοί και να ζούμε όπως θέλουμε και όχι όπως θέλουν οι γονείς μας, ή οι φίλοι μας, ή οι άλλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας, η διεθνώς καταξιωμένη τραγουδοποιός έχει πάρει γεύση από τον ελληνικό τρόπο ζωής, καθώς, όπως εξομολογείται, είχε δεσμό με Ελληνίδα! «Η πρώτη αγάπη της ζωής μου ήταν Ελληνίδα, μιλούσε ελληνικά, οι γονείς της ήταν από την Αθήνα, αν και ποτέ δεν τους συνάντησα γιατί δεν ένιωθαν άνετα που το παιδί τους ήταν gay. Το να έρθω στην Ελλάδα ήταν για μένα πολύ ενδιαφέρον, γιατί την αγαπούσα, όπως αγαπούσα τον αδερφό της και τους φίλους της. Μου έκαναν μια πολλή καλή εισαγωγή στους Έλληνες, τον τρόπο τους, το φαγητό τους. Ξέρω ότι είστε πολύ υπερήφανοι και μου αρέσει αυτό», λέει η LP.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !