LP: Αυτό είναι το Lost On You...

Unknown
0
Aποκλειστική της συνέντευξη στο star.gr και τον Βαγγέλη Θεοδώρου έδωσε η LP, η τραγουδίστρια της παγκόσμιας επιτυχίας «Lost On You»! Απλή, χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη, μετά την απονομή του πλατινένιου της δίσκου και λίγο πριν τις συναυλίες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η προσωπική ιστορία πίσω από το «Lost On You»

«Νομίζω ότι η επιτυχία του “Lost On You” προέρχεται από ένα αληθινό, βαθύ, συναίσθημα, που ένιωθα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό, επίπεδο. Υπάρχουν στιγμές που δεν θες κάποια πράγματα και θες να ξεφύγεις από αυτά ενώ ξέρεις ότι δεν υπάρχει τρόπος. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν νιώσει έτσι, έχουν ζήσει ή ζουν αυτό το φόβο σε μια σχέση και εύχονται όλα τα άσχημα να γίνονταν καλύτερα με έναν “μαγικό” τρόπο», λέει η 35χρονη τραγουδοποιός, όταν την ρωτάμε που αποδίδει την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού της, που έχει βρεθεί στη κορυφή των charts ανά τον κόσμο, όπως και στη χώρα μας.

Μάλιστα, η ίδια δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι πίσω από το τραγούδι που τόσο αγαπάει το κοινό εδώ και μήνες κρύβεται μια προσωπική της ιστορία. «Ήμουν σε μια σχέση πολύ στενάχωρη, ένιωθα να γίνομαι κομμάτια. Αυτό είναι και το “Lost On You”: δεν με καταλαβαίνεις, όλα όσα έχουμε έχουν χαθεί…».

Παρά την τεράστια επιτυχία, η LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi) δεν επαναπαύεται στις δάφνες της. «Συνεχώς γράφω τραγούδια. Ακόμα και προχθές ήμουν στο στούντιο. Ο δίσκος μου μόλις βγήκε, αλλά δουλεύω νέα πράγματα, μου αρέσει να εκφράζω και να εξελίσσω τον εαυτό μου συνεχώς», επισημαίνει, ενώ δεν κρύβει ότι πάντα ονειρευόταν να φτάσει στην κορυφή. «Ασχολούμαι με την μουσική περίπου δέκα χρόνια και νιώθω τυχερή που ήρθε αυτή η στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι με πλησίασαν και με ενθάρρυναν, αν και υπήρχαν και κάποιοι που δεν έκαναν τίποτα. Νομίζω, όμως, πως, όταν κάνουμε κάτι με την καρδιά μας, κάποια στιγμή θα φτάσουμε ψηλά. Προσπαθώ να ζω την επιτυχία όσο μπορώ και θέλω να έχει και συνέχεια. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα!», προσθέτει. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !