Σε θρίλερ εξελίσσεται το μέλλον του θρυλικού James Bond

Unknown
0

Άγνωστο παραμένει ποιος θα υποδυθεί, τελικά, τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα, στις επόμενες ταινίες


Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται το μέλλον του θρυλικού James Bond, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον πρωταγωνιστικό ρόλο των διάσημων ταινιών. Κάθε βδομάδα βγαίνει και μια καινούρια φήμη για τους διεκδικητές και για τις προθέσεις της εταιρίας παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα δημοσιεύματα έρχονται να κάνουν λόγο ακόμα και για επιστροφή του Daniel Craig. Σύμφωνα με τις φήμες οι ιθύνοντες «πετάνε» εκατομμύρια στα πόδια του ηθοποιού για να συνεχίσει να είναι ο James Bond στις επόμενες δύο ταινίες που θα ετοιμαστούν.

Η ιστοσελίδα Radar, γράφει πως οι υπεύθυνοι δίνουν 150 εκατομμύρια δολάρια στο Daniel για να πει το ναι και να συνεχίσει να υποδύεται τον Βρετανό πράκτορα. Πηγές που γνωρίζουν τον ηθοποιό αποκάλυψαν ότι ο Graig ήδη έχει απορρίψει πρόταση 88 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Daniel τελείωσε με το ρόλο -καθαρά και ξάστερα- το είπε στα αφεντικά της MGM. Του πρότειναν τρελά λεφτά αλλά δεν είναι αυτό που θέλει πια. Εξάλλου τους είχε πει ότι το "Spectre" θα ήταν η τελευταία του ταινία ως James Bond. H εταιρεία όμως του πρότεινε μεγάλο συμβόλαιο για να αλλάξει γνώμη».

Πάντως, μέχρι και γραφείο στοιχημάτων είχε επιστρατευτεί για να βρει ο πιο... τυχερός τον διάδοχο του Bond. Στη λίστα με τους επικρατέστερους ο ηθοποιός Tom Hiddleston έχει περίοπτη θέση μέχρι και σήμερα.


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !