Αδιάβροχα τα νέα iPhone 7 και 7 plus. Πότε έρχονται στην Ελλάδα;

0
Οι διαρροές των προηγούμενων μηνών επιβεβαιώθηκαν

με την παρουσίαση των νέων iPhones που μόλις παρουσιάστηκαν: η νέα γενιά ονομάζεται iPhone 7 και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις (κανονική και Plus) με απαράλλαχτες διαστάσεις από το 6S και 6S Plus (4,7 και 5,5 ίντσες διαγωνίου οθόνης).
Το design παραμένει εν πολλοίς ίδιο, ωστόσο υπάρχει πλέον και σε γυαλιστερό μαύρο "Jet Black", ενώ έχουν εξοβελιστεί προς τις άκρες οι ταινίες/κεραίες που διέκοπταν την ενιαία σιλουέτα στο πίσω μέρος.

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο επεξεργαστής είναι αναβαθμισμένος (ονοιμάζεται Α10 Fusion), όπως και η κάμερα - που ωστόσο παραμένει στα 12Megapixels-, η οποία μάλιστα στην έκδοση Plus είναι διπλή, δηλαδή έχει δύο φακούς δίπλα-δίπλα, έναν τηλεφακό και έναν ευρυγώνιο, ώστε να επιτυγχάνεται οπτικό ζουμ 2x. Στάνταρ είναι η οπτική σταθεροποίηση εικόνας για καλύτερες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ενώ πανίσχυρος θα είναι και ο επεξεργαστής εικόνας.

Τα δύο πιο σημαντικά ωστόσο χαρακτηριστικά των νέων iPhone είναι πως διπλασιάζεται η βασική χωρητικότητα των 16GB σε 32, μετά από χρόνια γκρίνιας από τους χρήστες, αλλά και ότι πλέον η συσκευή είναι πιστοποιημένα ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη - ώστε να αντέχει εκείνη την καταλάθος βουτιά στην πισίνα...

Ένας από τους φόβους των χρηστών iPhone επιβεβαιώθηκε ωστόσο, αφού πλέον το κλασσικό "καρφί" των ακουστικών δεν υφίσταται πλέον, και τα earpods θα συνδέονται στο lightning connector από το οποίο διενεργείται και η φόρτιση του κινητού ή η σύνδεσή του στον υπολογιστή.
Μέσα στο κουτί, θα υπάρχει ένας αντάπτορας για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα παλιά σας ακουστικά.

Τέλος, το κλασσικό στρογγυλό κουμπί "Home", δεν θα είναι πια... κουμπί αλλά θα είναι σταθερό, ωστόσο μέσω μίας haptic τεχνολογίας θα μεταφέρει στο χρήστη την αίσθηση του "κλικ". Επίσης, θα υπάρχουν πλέον δύο ηχεία αντί για ένα, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ήχου stereo.

Τα Iphone 7 και iPhone 7 Plus θα καταφτάσουν στη χώρα μας στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η Apple ανακοίνωσε πως θα είναι στην ίδια τιμή που λανσαρίστηκε το iPhone 6S.

capital.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !