Επέστρεψε στα Σαββατοκύριακα η Ναταλία-H έναρξή της και η έκπληξη που μας περίμενε!


Πρεμιέρα έκανε σήμερα λίγο πριν τις 10 η Ναταλία Γερμανού με τη νέα της εκπομπή!''Επιτέλους Σαββατοκύριακο'',λοιπόν,ο τίτλος της,και...επιτέλους σαββατοκύριακο είπε κι η ίδια η Ναταλία ,αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές,τονίζοντας πόσο ήθελε να επιστρέψει σε αυτή τη ζώνη.

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια,κι αφού είπε δυο λόγια για την ομάδα της και τον στόχο τους που είναι να μας φτειάχνουν τα σαββατοκύριακα, παρουσίασε τους συνεργάτες της και πέρασαν στη ροή της εκπομπής.

Αξίζει να σημειώσω πως στους τίτλους αρχής μάς περίμενε μια όμορφη έκπληξη,καθώς το σήμα αρχής είναι ένα τραγούδι που λέγεται...''Μες στην καλή χαρά'' ,και το ερμηνεύει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης!Ακόμη κι αυτό ,λοιπόν,υποδηλώνει την επιθυμία της να επιστρέψει στη ζώνη που την ανέβασε ακόμη πιο ψηλά. Επι πλέον,όσον αφορά το πλατό,είναι μεν αρκετά ευρύχωρο κι όμορφο,ωστόσο,δεν το χαρακτηρίζουμε ως κάτι το διαφορετικό, ενώ παραπέμπει...ευθέως σε αυτό του NAMASTE- ακόμη και το χαρακτηριστικό ''N'' που βλέπαμε πέρυσι,υπάρχει ακόμα!

Δες την πρεμιέρα:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: