H «Καθημερινή» δεν αισθάνεται την κρίση...

0

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ''κάθισε'' και ο Θεμιστοκλής Αλαφούζος,εκδότης της εφημερίδας,''Καθημερινή'',κι αναφέρθηκε στο ζήτημα των δανείων των τραπεζών σε κόμματα και ΜΜΕ .

Είπε ,λοιπόν, πως «το σύνολο του δανεισμού είναι περίπου 99 εκατ. ευρώ». Ακόμη,όπως διευκρίνισε, τα 45 εκατ. είναι για την «Καθημερινή ΑΕ» και τα 47 είναι δανεισμός από τράπεζα του εξωτερικού (σε δολάρια) και αφορούν τη θυγατρική εταιρεία της «Καθημερινής», την «Αργοναύτης».

Ο κ. Αλαφούζος πρόσθεσε ότι έχει λάβει ένα κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 36 εκατ. ευρώ για την αναχρηματοδότηση δανεισμού, το οποίο βαίνει μειούμενο και ότι ο ίδιος έχει βάλει περίπου 21 εκατ. ευρώ από προσωπική του περιουσία.

Επι πλέον,δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την εταιρεία υγιή,με το επιχείρημα πως δεν έχει αφήσει απλήρωτο ΙΚΑ, ασφαλιστικές ή φορολογικές εισφορές και πως πληρώνει ανελλιπώς το προσωπικό κάθε 20 του μήνα. «Αποφεύγουμε τις προσφορές που δεν είναι συναφείς με το αντικείμενό μας».

Ακόμη,ανέφερε πως ,«ακριβώς επειδή είμαστε στον χώρο της ενημέρωσης αποφεύγουμε να παίρνουμε δουλειές από το Δημόσιο» ,τονίζοντας πως τα τελευταία 2 χρόνια σαν εταιρεία δεν αισθάνεται την κρίση.



aixmi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !