Είπαν «όχι» στο Game of Thrones και τώρα χτυπούν το κεφάλι τους

0
Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Να σου προσφέρουν γάιδαρο κι εσύ να τον κοιτάς στα δόντια, που λένε και στο χωριό μου. Για την ακρίβεια, να σου κάνουν πρόταση να παίξεις στο Game of Thrones και η απάντησή σου να είναι «Ευχαριστώ πολύ, δώσαμε!».

To  gr.askmen.com, ανακάλυψε τους επτά ηθοποιούς, που αρνήθηκαν, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, να πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο. Και τώρα τι κάνουν; Μάλλον, τραβούν τα μαλλιά τους από τα νεύρα τους με την επιτυχία που γνωρίζουν οι συνάδελφοί τους που είπαν το «ναι» και πήραν το ρόλο.

Brian Cox

«Βλακωδώς απέρριψα την πρόταση που μου έκαναν να παίξω στον πρώτο κύκλο της σειράς, επειδή δεν θα με πλήρωναν όσο ήθελα. Και ήμουν χαζός. Ήμουν πραγματικά χαζός, όπως επίσης χαζό είναι τώρα το γεγονός ότι είμαι απόλυτα εθισμένος στη σειρά», δήλωσε μετανιωμένος ο 70χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός, γνωστός από τους σαιξπηρικούς του ρόλους στο θέατρο, καθώς και από την «Τροία», όπου υποδύθηκε τον Αγαμέμνονα.

Ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία: «Περιμένω ακόμη να με πάρουν τηλέφωνο από το Game of Thrones κι αν τα λεφτά τώρα πια είναι της προκοπής, αυτή τη φορά θα είμαι μέσα».

Dominic West

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο 46χρονος Βρετανός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στο GoT, προκειμένου να μην είναι μακριά από την οικογένειά του και τα τέσσερα παιδιά του. «Για κακή μου τύχη απέρριψα το ρόλο, χωρίς να έχω δει ούτε μία φορά τη σειρά. Όταν το είπα στον ανιψιό μου και στον αδελφό μου έμειναν με το στόμα ανοιχτό. “Ω Θέε μου, το Game of Thrones είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών, δεν είναι δυνατόν να αρνήθηκες”. Κι όμως, το έκανα και τώρα το μετανιώνω», είπε σαφώς ενοχλημένος με την λάθος απόφασή του.

Gillian Anderson

Η 18χρονη κόρη της δεν θα της συγχωρήσει ένα πράγμα, όπως η ίδια η 48χρονη Αμερική σταρ των X-Files έχει παραδεχτεί: την άρνησή της να δεχθεί ένα ρόλο στο Game of Thrones. Ο λόγος που την οδήγησε σ' αυτή την επιλογή; «Με μία έφηβη κόρη στο σπίτι και άλλα δύο παιδιά, 4 και 6 ετών, δεν έχω την πολυτέλεια να εργάζομαι μακριά από το σπίτι μου. Εκτός, κι αν είναι να συνεργαστώ με τον Martin Scorsese».

Πάντως, φήμες θέλουν την Anderson να ήταν εκείνη που είχε προταθεί αρχικά για το ρόλο της αδίστακτης Cersei Lannister.

Mark Strong


Αν και τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν το έχει παραδεχτεί δημοσίως, ωστόσο η φήμη που κυκλοφορεί εντόνως είναι ότι ο 53χρονος «σκληρός» του βρετανικής σκηνής και οθόνης απέρριψε το ρόλο του Stannis Baratheon, του ήρωα που εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν του GOT. Αντ' αυτού, είπε το «ναι» στο τηλεοπτικό ριμέικ του Low Winter Sun, το οποίο δυστυχώς για εκείνον δεν ανανεώθηκε για δεύτερο γύρο, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του.

Perdita Weeks

Χάρη στη εμπειρία της στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στο δράμα εποχής The Tudors, η 31χρονη Βρετανή οδήγησε τους παραγωγούς του Game of Thrones να της προτείνουν να υποδυθεί τη Roslin Frey, τη νύφη του Edmure Tully. Εκείνη όμως αρνήθηκε το ρόλο και μετανιωμένη, μήνες μετά χτύπησε την πόρτα τους για να τους ζητήσει τον ρόλο πίσω. Ήταν πολύ αργά, αφού η Alexandra Dowling τον είχε ήδη αρπάξει. Όχι, που θα τον άφηνε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται Perdita.

Ray Stevenson

Ένα χρόνο πριν, ο 52χρονος Βρετανός, γνωστός από το ρόλο του Volstagg στο «Thor» και στο "Thor: The Dark World", αποκάλυψε ότι συμπεριλαμβάνεται στους ηθοποιούς που έχουν πει «όχι» στο Game of Thrones. «Πολύ απλά, διότι θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαι εξαρχής μέσα στο καστ κι όχι να εισβάλλω ξαφνικά τώρα. Ο αντίκτυπος δεν είναι ο ίδιος. Δεν θεωρώ ότι θα κέρδιζα ούτε εγώ προσωπικά κάτι, αλλά ούτε και η σειρά από μένα».

Jonathan Pryce

Tελευταίο αφήσαμε τον High Sparrow του GοT. Τον μοναδικό που του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασης. Κι απ' ό,τι απέδειξε, την άξιζε περίτρανα. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον στη θέση του.

Η αρχική ένστασή του, την οποία τελικά ξεπέρασε, ήταν ότι δεν είναι fan των ταινιών φαντασίας και των μαχών. «Ανήκω σε εκείνους τους ελάχιστους που δεν έχουν δει ποτέ Star Wars στη ζωή τους!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !