Game of Thrones: Νέα αποκάλυψη για τον 7ο κύκλο

Unknown
0

Μπορεί ο χειμώνας για μας να βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο στον κόσμο του Game of Thrones θα αργήσει λίγο, καθώς η προβολή του νέου κύκλου αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Μέχρι τότε όμως, κυκλοφορούν συνεχώς νέες λεπτομέρειες για την 7η σεζόν, που αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες της σειράς.

Συγκεκριμένα, οι Watchers in the Wall, φόρουμ θαυμαστών της σειράς αποκάλυψαν ότι η παραγωγή ανακοίνωσε κάστινγκ για 450 κομπάρσους στην Ισπανία.


Όπως αποκαλύπτουν, η HBO και το γραφείο casting ModExpor Internacional άρχισε να βλέπει τους υποψήφιους που ήθελαν να παίξουν ως κομπάρσοι στην 7η σεζόν του για Game of Thrones, οι οποίοι δεν ήταν και λίγοι καθώς οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 8.000. Όπως υποστηρίζουν, οι τυχεροί 450 επιλαχόντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια από τις επικότερες μάχες που έχουμε δει ποτέ σε τηλεόραση και κινηματογράφο, μάλιστα σημειώνεται πως η επερχόμενη μάχη θα είναι τόσο μεγάλη, που θα κάνει τη "Μάχη των Μπάσταρδων" του 6ου κύκλου να μοιάζει με παιχνίδι.

Οι κομπάρσοι που θα επιλεγούν θα μπορούσε να παίξουν σε σκηνές σε μία από τις τρεις περιοχές της επαρχίας Cáceres: στην πόλη της Cáceres, στο Κάστρο Trujillo, και στο χωριό Malpartida. Αφού μίλησε με αρκετούς υποψηφίους, η Hoy κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Cáceres θα είναι για το King’s Landing. Η αρχιτεκτονική ταιριάζει σίγουρα με ό, τι έχουμε συνηθίσει.

Η παραγωγή ψάχνει γυμνασμένος άνδρες, με στρατιωτική εμπειρία και χωρίς μούσια, κάτι που μας βάζει σε υποψίες ότι η μάχη που θα ακολουθήσει έχει να κάνει σίγουρα με το στρατό της Ντενέρις Ταργκάρυεν και τους Unsullied, που μαζί με τους Ντοθράκι την κάνουν αυτή τη στιγμή ανίκητη.

Πιθανότατα, λοιπόν στον 7ο κύκλο να δούμε τη Ντενέρις να τα βάζει με τη βασίλισσα Σέρσεϊ και να καταλαμβάνει το King’s Landing.


Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και αν τελικά οι δυο βασίλισσες του Game of Thrones θα βρεθούν αντιμέτωπες, αν ναι ποια θα νικήσει;

unilad

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !