Friends VS Game of Thrones σημειώσατε 2: πως ο σεξισμός του Ματ ΛεΜπλανκ εξόργισε το Twitter

0

O Τζόι από τα “Φιλαράκια”  ήταν ένας πολύ συμπαθητικός και κάπως αφελής τηλεοπτικός ήρωας. Μέχρι τα Emmy της χρονιάς, όταν και ο Ματ ΛεΜπλανκ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των τηλεοπτικών βραβείων και αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο που ο ίδιος πίστευε ότι θα κολακέψει την Καλίσι του Game Of Thrones, Εμίλια Κλαρκ. Έκανε λάθος. 

Σε μια από τις πιο αμήχανες στιγμές της τελετής των βραβείων Emmy, καθώς οι δύο ηθοποιοί μοιράζονταν τηλεοπτικό παράθυρο, ερωτηθείς αν αν παρακολουθεί το GoT απάντησε ότι έβλεπε τον πρώτο κύκλο αλλά μετά σταμάτησε να παρακολουθεί την επική σειρά που κάνει ρεκόρ. 

“Όμως τότε ήταν που (η Κλάρκ) άρχισε να γδύνεται, οπότε μάλλον πρέπει να το ξαναρχίσω” πρόσθεσε. 

Η Εμίλια Κλαρκ δεν μίλησε αφήνοντας το διαδίκτυο να την υπερασπιστεί. Τα social media γέμισαν κατευθείαν με σχόλια κατά του καλύτερα-να-μασάει-παρά-να-μιλάει κωμικού που κατάφερε με ένα σχόλιο του να εκθέσει την Daenerys Targaryen ανεπανόρθωτα. 

Εκείνη άφησε τους Δράκους της στο Twitter να αναλάβουν δράση οπότε ο Ματ Λε Μπλανκ είναι και επίσημα ο πιο ανόητος σταρ που περπάτησε στα Emmy 2016. H ίδια η Εμίλια Κλαρκ αναφέρθηκε πρόσφατα στο θέμα που έχει πολυσυζητηθεί, τις γυμνές εμφανίσεις των ηρωίδων του Game of Thrones. Αν και οι περισσότερες συμπρωταγωνίστριες της χρησιμοποιούν σωσίες τους για τις γυμνές σκηνές η Βρετανίδα Κλαρκ δεν φοβάται να τολμήσει. "Θα ήθελα να θυμίσω στον κόσμο ότι η τελευταία φορά που με είδαν να πετάω τα ρούχα μου ήταν στην τρίτη σεζόν. Πέρασε καιρός από τότε και τώρα είμαστε στην 6η σεζόν. Αλλά αυτή που βλέπετε είμαι εγώ σε όλη μου την μεγαλοπρέπεια. Χαίρομαι αφάνταστα που μπορώ να πω ότι στη σκηνή είμαι εγώ και όχι κάποια σωσίας μου" δήλωσε η Μητέρα των Δράκων τον Μάιο του 2016. 

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !