Ναταλία Γερμανού:«Είπα όχι στο Epsilon κι έτσι...»


Η Ναταλία Γερμανού από τη σεζόν αυτή θα μας λέει και πάλι ''καλημέρα'',καθώς,ως γνωστόν,το Ε τη μετακινεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.Η ίδια μιλά στην εφημερίδα ,''Αγορά'',κι αναφέρεται τόσο στην επιστροφή της στο πρωινό όσο και στον ανταγωνισμό...

Ποια είναι τα νέα δεδομένα φέτος; 

«Νέα δεδομένα από άποψη παρέας, σκηνικών, τα πάντα όλα. Το αγαπάω πολύ το Σαββατοκύριακο, γιατί μου δίνει την αίσθηση της εκδρομής. Με άλλα λόγια είναι σα να πηγαίνω εκδρομή στο κανάλι για να διασκεδάσω τον κόσμο. Αγαπώ πολύ και τις βραδινές εκπομπές, αλλά αγαπώ εξίσου και το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι εγώ δεν είμαι και πολύ παιδί του καθημερινού (γέλια).Το Σαββατοκύριακο μου ταιριάζει και του ταιριάζω. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα 5 πολύ ωραία χρόνια στον Alpha κάνοντας το ''Μες στην καλή χαρά''. Ανυπομονώ, λοιπόν ,να ξεκινήσουμε».

Μια και μίλησες για το καθημερινό, πώς αντέδρασες όταν η διεύθυνση του Epsilon TV σου είπε πέρσι τέτοια εποχή: ''Πώς θα σου φαινόταν να πας απέναντι από την Μενεγάκη;''; 

«Καμία σχέση, δεν έγινε έτσι. Αν μου το πρότειναν έτσι θα τους απαντούσα αυτόματα «δεν θα μου φαινόταν». Η αλήθεια είναι πως η πρώτη πρόταση που μου έγινε όταν πήγα 2 χρόνια πριν στο Epsilon TV, ήταν να αναλάβω την μεσημεριανή ζώνη. Τους είπα ''όχι'' κι έτσι έκανα την εκπομπή, ''Μην χανόμαστε''. Την επόμενη χρονιά ,λοιπόν,μου είπαν ότι θα κάνω το μεσημεριανό χωρίς πολλές κουβέντες (γέλια).Δεν ένιωσα ποτέ ότι στήνω τον εαυτό μου απέναντι από την Ελένη, ένιωσα ότι είμαι διπλά της. Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα συναντιόμασταν με την Ελένη στο ίδιο beauty salon όπου πηγαίνουμε και λέγαμε τα νέα μας και γελούσαμε. Με την Ελένη μάς δένουν 20 χρόνια φιλίας, δεν θα μπορούσα ποτέ να τη δω ανταγωνιστικά. Αυτό που έμαθα είναι ότι η μεσημεριανή ζώνη έχει ένα πολύ δύσκολο κοινό, εντελώς διαφορετικό από αυτό που εγώ είχα μάθει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: