Τίνα Καμπίτση για DADDY COOL:«Προφανώς άγγιξα πολλούς...»

0

Η σεναριογράφος της σειράς του ΑΝΤ1, ''Daddy cool'', Τίνα Καμπίτση, μιλά για τον δεύτερο κύκλο. Ο δεύτερος κύκλος του ''Daddy cool'' θα αρχίσει οσονούπω και η Τίνα Καμπίτση αποκαλύπτει,παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα, ''Espresso'' γιατί η σειρά του ΑΝΤ1 άγγιξε τόσο κόσμο.

«Όταν την έγραφα, ήθελα να μιλήσω για τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στα 18 τους, ακριβώς μετά το λύκειο, που έγιναν γονείς στα 17 και δεν ήξεραν τι πάει να πει οικογένεια και την έμαθαν μαζί με τα παιδιά τους. Υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες που βρέθηκαν με ένα μωρό στην αγκαλιά ενώ ήταν στην εφηβεία και ακόμα δεν είχαν διαμορφωθεί ως προσωπικότητες με ιδανικά και αξίες. Προφανώς άγγιξα πολλούς», μας λέει.

Στη συνέχεια,μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας.
«Θα μάθουμε επιτέλους γιατί η Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού) παράτησε τον άντρα της ,τον Μάξιμο (Θανάσης Τσαλταμπάσης), και το αγοράκι τους, τον Κωστή,και έφυγε για σπουδές στο Χάρβαρντ. Μάλιστα, θα τη δικαιολογήσουμε γι' αυτή την απόφαση. Η Νίνα ήταν το κοριτσάκι του μπαμπά, που έπρεπε να πάρει ένα πτυχίο στα χέρια της για να νιώθει ότι αξίζει κάτι. Όταν τελείωσε τις σπουδές της, γύρισε κλαίγοντας στον άντρα της και στο παιδί της, αποζητώντας την αγάπη τους, αλλά ο Μάξιμος της ζήτησε διαζύγιο. Ωστόσο, εκείνος δεν μεγάλωσε τον Κωστή (Χάρης Μάρκου) με μίσος για τη μητέρα του» ,λέει,και συνεχίζει: «Στον δεύτερο κύκλο θα δείτε τη μητέρα του Μάξιμου και του Μήτσου (Λευτέρης Ελευθερίου), την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Κατσανδρή. Αυτή η γυναίκα δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει μάνα».

Όσο για το περίφημο ειδύλλιο του Μάξιμου με τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου); Η σεναριογράφος -εκτός από τους τηλεθεατές- θα ήθελε ένα happy end και μάλλον θα τους το δώσει! «Η Στέλλα για έναν χρόνο υπομένει για την αγάπη του Μάξιμου. Πιστεύει ότι η σχέση τους είναι καρμική και ότι κάποτε εκείνος θα δει ποιος τον φροντίζει πραγματικά. Η απομάκρυνση θα τους κάνει να δουν τι πραγματικά θέλουν και ποιον».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !