Ελένη Τσολάκη: Θα ήθελα να ήμουν σε τηλεπαιχνίδι...

Unknown
0
Για τέταρτη χρονιά θα είναι στο Happy Day. Ποιο θα ήθελε, ιδανικά, να είναι το επόμενό της επαγγελματικό βήμα η Ελένη Τσολάκη;
 «Θέλω να κάνω και άλλα πράγματα. Νομίζω πως είναι μια κατάλληλη στιγμή σιγά σιγά να δω και τι άλλο μπορώ να κάνω. Τώρα μαζί με την εκπομπή, χωρίς, δεν το ξέρω. Γνωρίζω ότι φέτος θα είμαι εκεί, ξεκινάμε με αυτό το σκεπτικό και είναι σημαντικό για εμένα αυτήν τη χρονιά να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Μακάρι να προκύψουν. Οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι που δεν μπορώ να κάνω σχέδια και να τα μοιραστώ. Ο στόχος είναι να γίνεσαι καλύτερος. Φυσικά θέλω να εξελιχθώ σε αυτό που κάνω» τόνισε στο TV Έθνος.

Αισθάνεσαι έτοιμη;
«Είμαι στρατιωτάκι στη δουλειά. Αν θα έπρεπε να κάνω κάτι και μου δινόταν μια ευκαιρία, θα το έκανα. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Προέχει για μένα το «Happy Day».

Αν δεν ήσουν στο «Happy Day», σε ποια εκπομπή θα ήθελες να είσαι;
«Αν δεν ήμουν στη συγκεκριμένη εκπομπή, θα ήθελα να είμαι σε ένα τηλεπαιχνίδι. Μου αρέσουν ιδιαίτερα. Βρίσκω πολύ γοητευτικό στην τηλεόραση την επικοινωνία με τον κόσμο.»

Οι αρνητικές κριτικές σε στενοχωρούν ή τις προσπερνάς;
«Την κρατάω την αρνητική κριτική. Θέλω να ακούω διαφορετικά πράγματα και δεν είμαι ο άνθρωπος που τα καλά λόγια με εφησυχάζουν. Θέλω να ακούω και τα αρνητικά γιατί πάντα ξέρω ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πέντε πράγματα παραπάνω για τον χώρο και ακούω τη γνώμη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξεις τη διαδρομή σου.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !