Απειλεί με μηνύσεις ο Δημάδης: Αισχρά ψεύδη, ανύπαρκτες κατηγορίες

Mε νέα μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Θάνος Δημάδης, ένας από τους δύο εμπλεκόμενους δημοσιογράφους στο περιβόητο perouka_gate εξαπολύει εκ νέου επίθεση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ και ΕΦΣΥΝ στο στόχαστρο του δημοσιογράφου.


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης κατηγορεί το ΑΠΕ ότι δημοσίευσε “χοντρά ψεύδη” ενώ διαψεύδει τα περί σύλληψης του στη Νέα Υόρκη. Κάνει λόγο για “στημένο παιχνίδι” σε βάρος του από τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ σε συνεργασία με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ.
Ο Θάνος Δημάδης διαψεύδει ότι του αποδόθηκαν κατηγορίες για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία ενώ παράλληλα, επιτίθεται στην ΕΣΗΕΑ και την εφημερίδα των Συντακτών ότι υιοθέτησαν χωρίς να διασταυρώσουν το δημοσίευμα του ΑΠΕ. Αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Όλη η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη…

"ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ -ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Απευθυνόμενος στον εγχώριο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να κάνουν το ρεπορτάζ στα κυριακάτικα φύλλα τους με αφορμή το ψευδέστατο δελτίο τύπου του ΑΠΕ με τίτλο "Για πλαστογραφία συνελήφθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη", τους ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ τους για τα εξής:

1. να ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ και να ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ τα ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ που μου πρόσαψε ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ με το δελτίο τύπου που έγραψε για δήθεν "σύλληψη από τις αμερικανικές αρχές" και ΔΗΘΕΝ απόδοση από την αμερικανική αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ κατηγοριών για "πλαστογραφία" και "πλαστοπροσωπία", χωρίς τίποτα να είναι αλήθεια.
2. να ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ στην περαιτέρω αναπαραγωγή των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της εξακρίβωσης των δημοσιογραφικών μας στοιχείων και οι οποίες διέρρευσαν σκοπίμως σε επιλεγμένους Έλληνες δημοσιογράφους που τις δημοσιοποίησαν μάλιστα ως αποκλειστικές στα σάιτς τους, ακριβώς την ώρα που το ΑΠΕ έβγαζε το ψευδέστατο δελτίο τύπου του δικού του δημοσιογράφου. Για την διαρροή του φωτογραφικού υλικού εν είδη αποκλειστικών ντοκουμέντων είναι ενήμερες οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές καθώς αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην Αμερική θα είχαν "κοπεί κεφάλια".
3. να ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να παρουσιάσουν στον Τύπο του ΣΚ, ως τοποθετήσεις, απόψεις, δηλώσεις μου ή ο,τιδήποτε άλλο, τίποτα πέραν των όσων ήδη δηλώνω δημόσια μέσω της επίσημης και προσωπικής σελίδας μου στο Facebook ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Οι ΨΕΥΤΙΚΕΣ συλλήψεις δήθεν από το FBI και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, για ΔΗΘΕΝ κράτηση από τις αμερικανικές αρχές ασφαλείας, για ΔΗΘΕΝ επί ημερών έρευνες των αστυνομικών αρχών της Νέας Υόρκης για ΔΗΘΕΝ έκδοση πορίσματός τους, και για ΔΗΘΕΝ απόδωση κατηγοριών περί πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπείας, παραπλάνησης αρχών ή ακόμα και απέλασης από την Αμερικανική Δικαιοσύνη, είναι ΠΟΛΛΑ, ΧΟΝΤΡΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ όσων με πρωτεργάτη τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ και σε συνεννόηση με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, έστησαν όλο το παιχνίδι. Στόρι που δυστυχώς μετ᾽ ευκολίας και άμεσα υιοθέτησε η ΕΣΗΕΑ. Θεωρεί ότι η δεοντολογία θίγεται από μία περούκα που φοράει ένας δημοσιογράφος για το ρεπορτάζ, αλλά η ΕΣΗΕΑ και η Εφημερίδα των Συντακτών που εργαζόμουν, δεν θεωρούν ότι θίγουν την δεοντολογία υιοθετώντας και νομιμοποιώντας την ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ του ΑΠΕ, ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ εξακριβώσουν ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.


Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαίωματός μου και παρακαλώ για τον σεβασμό των παραπάνω συστάσεων.

Θάνος Δημάδης

Δημοσιογράφος
ΥΓ. Με ένα screenshot για να θυμόμαστε τις στιγμές δημοσιογραφικού αίσχους και διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ"newsit.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: