Τηλεοπτικές άδειες:Σοκάρει η περιγραφή στελέχους για το τι βίωσαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού!-Άθλιες οι συνθήκες!

0

Ένα στέλεχος μιας εταιρείας από εκείνες που διεκδίκησαν μία άδεια στο τηλεοπτικό τοπίο, εξιστορεί,παραχωρώντας ανώνυμα συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ, την εμπειρία του από τη μαραθώνια διαδικασία, και περιγράφει τις όχι και τόσο καλές συνθήκες που έζησαν για περισσότερες από 66 ώρες.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δηλώνει πως όταν τους είπαν πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε και μπορούσαν να φύγουν από το κτήριο της ΓΓΕΕ, ήταν σαν να γινόταν μία σύγχρονη έξοδος του Μεσολογγίου. Περιγράφει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα πως ''από τον στρατό είχα να νιώσω τόσο κουρασμένος και τόσο βρώμικος''. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα πως οι εμπνευστές αυτού του τύπου διαγωνισμού είχαν προβλέψει εξ αρχής και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των συμμετεχόντων για να αποπροσανατολίσουν τους συμμετέχοντες. Έζησαν ,όπως αναφέρει σε ένα γραφείο. 40-50 τ.μ. που είχε μετατραπεί σε δωμάτιο, και εκεί συνυπήρχαν επί τρία μερόνυχτα έξι άτομα, άντρες και γυναίκες ,και με κλειστά παράθυρα διαρκώς. Μάλιστα, σημειώνει πως δεν υπήρχε πρόνοια για τη συνύπαρξη και γυναικών.

Για τις τουαλέτες περιγράφει μία άθλια εικόνα, λέγοντας πως δεν πρέπει να είχαν καθαριστεί τις ημέρες πριν το διαγωνισμό και θύμιζε τουαλέτα πλοίου της άγονης γραμμής, με τα χαρτιά υγείας να γεμίζουν τον χώρο της τουαλέτας. Σημειώνει μάλιστα με γλαφυρό τρόπο πως παρά τις άθλιες συνθήκες στην τουαλέτα, κάποιοι ζητούσαν να πάνε εκεί για να ανοίξουν το παράθυρο και να πάρουν λίγο καθαρό αέρα.

Όσον αφορά το φαγητό ,κάνει λόγο για φαγητό της κακιάς ώρας και δεν υπήρχε καμία σχέση με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί...σολομών. Όπως είπε, οι προμήθειες είχαν γίνει για δύο ημέρες και ζέσταιναν το φαγητό στον φούρνο μικροκυμάτων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το μπιφτέκι που έτρωγαν “φονικό όπλο”. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως καλό φαγητό έφαγαν μόνο την τρίτη ημέρα γιατί παρήγγειλαν απέξω, καθώς οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν είχαν προβλέψει πως η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει τρεις ημέρες. Τελειώνοντας την περιγραφή του, δήλωσε πως ένιωσε σαν να δημιούργησαν ένα hot spot για υποψήφιους καναλάρχες που διεκδικούν κι αυτοί μια άδεια όχι παραμονής, αλλά άδεια τηλεοπτικού καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !