Καμία ζημιά για Τσίπρα η όποια απόφαση του ΣτΕ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Καθημερινά από τον πρώτο έως τον τελευταίο πολίτη της χώρας, όλοι αποφαίνονται για το αν ο νόμος Παππά για τις άδειες είναι αντισυνταγματικός ή όχι.

Ανάμεσα σε όλους λοιπόν οι πρώτοι που αποφάνθηκαν για το νόμο και έκτοτε το έκαναν σημαία τους με κάρτες και τρέιλερ ήταν τα τηλεοπτικά κανάλια! Μάλιστα ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου στα μέσα του καλοκαιριού αναγκάστηκε να κάνει την περιβόητη δήλωση περί «Χειραγωγήσεως του δικαστηρίου… Σε εκκρεμή μάλιστα δίκη… Είναι απολύτως απαράδεκτο να συμβαίνει σε ένα κράτος δικαίου, πολύ δε περισσότερο όταν προέρχονται από διαδίκους με τη χρήση μάλιστα εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης… Συνιστούν ευθεία επέμβαση». Θυμίζουμε και τονίζουμε ότι πρόκειται για την ίδια δήλωση που τότε μόνος του και αυθορμήτως έκανε… Ενώ εχθές την επανέλαβε χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία, όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»!

Προφανώς έκρινε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα… Και όντως δεν έχει αλλάξει, αφού τα κανάλια το μόνο που συμπλήρωσαν στην κάρτα που μεταδίδουν από το πρωί έως το βράδυ, ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, ήταν η φράση «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»!

Δηλαδή και αποφαίνονται και έχουν εμπιστοσύνη! Μάλιστα!

Στη συνέχεια ακολούθησε η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΙ περί αντισυνταγματικότητας του νόμου… Και την περασμένη Κυριακή ακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας… Ελάχιστη σημασία έχει ότι στην περίπτωση του πρώτου δεν άνοιξε ρουθούνι, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου έγινε κόλαση!

Και δεν έχει σημασία… Διότι αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι «τυφλοί» επικριτές του Τσίπρα, είναι ότι η απόφαση του ΣτΕ, είτε υπέρ είτε κατά του νόμου Παππά, ελάχιστα θα τον επηρεάσει πολιτικά!

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει δικά της ΜΜΕ, ενώ αυτά που ελέγχει η επιρροή τους είναι αστεία… Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη κυβέρνηση (με εξαίρεση 1989 και την κυβέρνηση Παπανδρέου) που δεν τη στηρίζει κανένα μεγάλο έντυπο ή ηλεκτρονικό Μέσο Ενημέρωσης. Άρα, είτε αλλάξει το τοπίο είτε όχι, τα media θα συνεχίσουν να είναι με πρωτοφανή τρόπο εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα, ενδεχόμενη αρνητική απόφαση του ΣτΕ ίσως είναι ακόμη πιο βολική για την κυβέρνηση!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !