Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει: Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι με τον άνθρωπό σου, όταν...

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Σόι Σου» του Alpha, Βάσω Λασκαράκη μιλά στο «Down Town» Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη και εξηγεί πώς άλλαξε η καθημερινότητά της από τότε που γέννησε τη, δυόμιση ετών σήμερα, Εύα.


Σου έχει λείψει καθόλου ο κοινός χρόνος που είχατε με τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη) κάποτε, πριν έρθει στη ζωή σας η κόρη σας;

Ναι, κάποιες φορές. Αλλά δεν είναι εύκολο όταν δουλεύεις τόσες ώρες κι έχεις και ένα παιδί, να βρίσκεσαι με τον άνθρωπό σου, όσο θα θέλατε. Με λίγη κατανόηση, με προσπάθεια, μπορεί να χάσεις και μία ώρα από τον ύπνο σου, αλλά θα τα καταφέρεις όλα.

Το ότι δεν βλέπεστε τόσο πολύ καθημερινά, δεν βοηθάει την σχέση σας; Δεν απομακρύνει τη φθορά της συνεχούς τριβής;

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολύ ρομαντικά τα λέμε, αλλά η καθημερινότητα τρέχει για όλους μας. Όταν δεν βλέπεις συχνά τον άλλο κι όταν βρίσκεις μία ώρα τελικά το βράδυ για να μιλήσετε για ενοίκια, λογαριασμούς, δουλειές, υποθέσεις του σπιτιού, του παιδιού. Για χίλια δύο πράγματα. Από τα επαγγελματικά, μέχρι τα οικογενειακά μας. Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι αυτό;

Φαντάστηκες ποτέ τη ζωή σου στο παρελθόν, έτσι ακριβώς όπως είναι σήμερα;

Όχι, ποτέ (γελάμε). Δεν σκεφτόμουν να κάνω οικογένεια, παιδί και να μένω στην Αθήνα. Χρόνια πριν δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ όλο αυτό. Δεν θα μου περνούσε ούτε ως ιδέα. Απλά, μία μέρα, ήρθα στην Αθήνα, ενώ δεν ήθελα να έρθω. Γνώρισα έναν ηθοποιό, τον παντρεύτηκα κι έκανα οικογένεια μαζί του, παρόλο που δεν ήθελα ποτέ να μπλέξω με συνάδελφό μου. Επίσης, πάντα έλεγα «και να μην κάνω παιδιά, δεν με πειράζει!». Και μετά ήρθε και το παιδί! Όμως όλα αυτά ήρθαν στη ζωή μου εντελώς φυσιολογικά. Δεν με πίεσε κανείς. Μπορεί να μην ονειρευόμουν να τα κάνω όλα αυτά, αλλά νιώθω ευγνώμων τελικά που μου συμβαίνουν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: