Ντορέττα Παπαδημητρίου:Εχω μιλήσει με τον Σκάι αλλά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Ντ. Παπαδημητρίου και τα σχέδιά της για την τηλεόραση μετά τις εξελίξεις στο Mega

«Τα "Καλημερούδια" ή πρωινό ενός άλλου τύπου και τίτλου είναι η προτεραιότητά μου, και περιμένω για να ξεκινήσω. Συζητάω με αρκετά κανάλια, δεν αποφάσισα να μπω στην πρωινή ψυχαγωγία για μία σεζόν, για μία χρονιά. Ηταν κάτι που ρίσκαρα, το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου και το αποφάσισα, δίνοντας με δίψα μια καθημερινή μάχη και πιστεύω ότι το κοινό ανταποκρίθηκε».

Αυτή είναι η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην ESPRESSO» σχετικά με όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες στο διαδίκτυο, τα οποία αφορούν τις -φιλόδοξες, αλλά μάλλον ουτοπικές- προθέσεις του Mega για την πρωινή ζώνη (ωστόσο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την επίσχεση εργασίας των υπαλλήλων του σταθμού, μάλλον η ηθοποιός θα πρέπει να προσανατολιστεί σε άλλη τηλεοπτική «στέγη»).

«Εχω μιλήσει με τον Σκάι για μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά δεν έχουμε καταλήξει. Επίσης, έχω κάνει μια πρώτη συζήτηση για τη νέα καθημερινή σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "Music mall", ωστόσο δεν αποφασίστηκε κάτι περισσότερο» αναφέρει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Για να σας μιλήσω μέσα από την καρδιά μου, το να είμαι απλά και μόνο στην τηλεόραση δεν μου λέει κάτι. Το να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη ενός τηλεοπτικού σταθμού και να δώσω εκεί όλο μου το μεράκι, χτίζοντας κάτι όμορφο με τη δική μου υπογραφή, ναι, αυτό με ενδιαφέρει και θα το πραγματοποιούσα με πάθος, γιατί θέλω να εξελιχθώ».

Η Ντορέττα στενοχωριέται με όσους σκέφτονται να ρίξουν μαύρο στα μη αδειοδοτούμενα κανάλια στις αρχές Δεκεμβρίου. «Λένε ότι από τον κάθε σταθμό θα χαθούν 500 θέσεις εργασίας. Δεν είναι έτσι. Ξέρετε πόσες εξωτερικές παραγωγές υπάρχουν; Μακάρι να μην γίνει αυτό το εφιαλτικό σενάριο πραγματικότητα μέσα στην κρίση» υποστηρίζει η ηθοποιός, που από 5 Οκτωβρίου θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι από πάνω» στο θέατρο Πειραιώς 131, μια κωμωδία με την υπογραφή του Νίκου Μουτσινά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !