Έσκασαν θεατρικές βόμβες μεγατόνων!-Όλο το ρεπορτάζ...

0

Θα γίνεται μόνο…τηλεοπτική κόλαση; Όχι, βέβαια! Τρελές ανατροπές «σκάνε» και στο θέατρο! Θες να σε ενημερώσω για αυτές; Ε, ναι! Φυσικά και θέλεις! Για πάμε,λοιπόν…

Ναυάγησε το ανέβασμα του «Misery» που σου είχα πει ότι «μαγειρευόταν» για το θέατρο, «Σφενδόνη». Είχα προδώσει ότι θα ανέβει με τη σκηνοθετική υπογραφή του ικανότατου Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ,με πρωταγωνιστές την κυρία Ρούλα Πατεράκη και τον εξαίρετο Στέλιο Μάινα, αλλά το…πουλάκι το οποίο μου μετέφερε την είδηση έσφαλε σε ένα κομμάτι. Οι θερμές κουβέντες που γίνονταν ήθελαν στο πλάι της Πατεράκη τον δυνατό Στάνκογλου και όχι τον Μάινα! Με το που «έσκασε» ,όμως, η Ατζέντα, έγινε…μανούρα με τα δικαιώματα, θυμήθηκαν κάποιοι ότι τους ενδιέφερε [!] κι έτσι «χάλασε» η δουλειά που ακουγόταν εξαιρετικά ελκυστική. Κρίμα.

Θυμάσαι που έγραψα πρώτος ότι για το «Μουσούρη» ετοιμάζεται πυρετωδώς το τοπ «Και τώρα οι δυό μας» με θεϊκό «πάντρεμα» Πέτρου Φιλιππίδη-Λυδίας Κονιόρδου για το «Μουσούρη»; Το ίδιο έργο σκόπευαν να το ανεβάσουν και στο «Studio Βολανάκης» ,οι Ψαρράς-Καλτσίκη, μα για να βγούνε δύο θίασοι με το ίδιο έργο, έκαναν πίσω και προχώρησαν στην επιλογή άλλου έργου…

Στο «Χορν» θα παρέμενε ο «πολύς» Σταμάτης Φασουλής με νέο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου, στη διαδρομή, όμως, έγινε αλλαγή πλεύσης και στο εν λόγω θέατρο κλείστηκαν δύο άλλες παραστάσεις. Ανατροπή έγινε κι άλλη για τον Φασουλή που ετοιμαζόταν να ανεβάσει στο Παλλάς τη «Νίκη» του Χωμενίδη. Κι εκεί υπήρχε …αλλαγή πλεύσης,με αποτέλεσμα η «Νίκη» να …μετακομίσει στον «Ελληνικό Κόσμο», πάντα δια χειρός Φασουλή, με τον ίδιο να ετοιμάζει για το Παλλάς την παράσταση με Μαρινέλλα-Ζαχαράτο.

Στον «Ελληνικό Κόσμο» θα έμενε το «Ας ερχόσουν για λίγο» με Μπέζο-Τρύπη, τελικά, όμως, προέκυψαν «θέματα» και η δουλειά «μετακόμισε» στο «Ακροπόλ» για το πρώτο μισό της σεζόν. Εκεί ήταν να παιχτούν οι «Γαμπροί για πούλημα», μα η επιχείρηση αποφάσισε να …αλλάξει ρότα!Ζαλιστήκατε; Και εγώ ομολογώ…

Παρα λίγο να δούμε επί δύο το «Ωραία μου κυρία». Από τη μια «μαγειρευόταν» το ομώνυμο μιούζικαλ με Γιώργο Κιμούλη- Ζέτα Μακρυπούλια και από την άλλη η πρόζα του έργου από τον Ρήγα με τους Ματσούκα-Κόκλα-Καφετζόπουλο κ.λπ. για το Pantheon. Η πρώτη δουλειά τελικά... αναβλήθηκε[;] για του χρόνου κι η δεύτερη προχωρά για τον Δεκέμβριο.

Όσο για τον Κιμούλη; Μπήκε σε «Επικίνδυνες σχέσεις» τελικά-τις ανεβάζει στο «Άλμα» με Εβελίνα Παπούλια, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρω Κοντού κ.λπ.-,και παράλληλα έχει στα σκαριά το «Και τώρα οι δυό μας» για το «Μουσούρη» και το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» για το «Από Μηχανής».

Ανατροπές και στη Β’ Σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου». Μετά τις περσινές περιπέτειες του «Γκλόριους», η υπέροχη Παναγιωτοπούλου αποφάσισε να γυρίσει σε αυτό! «Έκλεισε» τον Χαϊκάλη για τη δουλειά, στη διαδρομή όμως εκείνος…μετακόμισε στον «Πυγμαλίωνα» και τη θέση του πήρε ο εξαίρετος Βούρος!

Κόλαση και στο «Κιβωτός». Αρχικά θα φιλοξενούσε την επανάληψη του «Ταρτούφου» με Χειλάκη-Κούρκουλο, μα …έσκασε θέμα και η παράσταση … μετακόμισε στο «Τζένη Καρέζη». Μετά συζητήθηκε θερμά να ανέβει το «Χριστός Ξανασταυρώνεται» από τον Χατζάκη, μα έγινε πάλι…γυριστή και «ναυάγησε» η δουλειά,για να φιλοξενηθεί τελικά στον χώρο το «Μόλις Χώρισα» με Μπεγνή- Μπουλέ-Γεωργιάδου κ.λπ..

Συνεχίζουμε; Κόλαση έγινε με την υπέροχη «Στέλλα Βιολάντη», μια και την ετοιμάζει με όρεξη για το ''Χώρα'' ο ανερχόμενος Γιώργος Λύρας με τους Ευγενία Δημητροπούλου, Δημήτρη Παπανικολάου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ηλιάνα Γαιτάνη, Ηλία Λάτση, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη και Αθηνά Σακαλή, ενώ παράλληλα σχεδιάζει ανέβασμά της για το Εθνικό Θέατρο και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος! Τα δικαιώματα, μου λένε, τα έχει κλείσει ο πρώτος και για τον λόγο αυτό ο ικανός Παρασκευόπουλος έγραψε μαζί με τον Βαγγέλη Μουρίκη το έργο, «Στέλλα κοιμήσου», που είναι βασισμένη στο έργο του Ξενόπουλου…

του Βασίλη Μπουζιώτη -enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !