Τρύφων Καρατζάς: Η γραφή της Τίνας Καμπίτση έχει δεύτερο επίπεδο


Ο Τρύφων Καρατζάς μίλησε στην espressonews για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, το θέατρο και την τηλεόραση.

Το θέατρο και η τηλεόραση σήμερα;

Μην τα μπερδεύουμε. Τα τουρκικά ευτυχώς έχουν μειωθεί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καλούς παραγωγούς. Κάνουν πρόχειρα πράγματα, όπως να σου φέρνουν το κείμενο την ώρα του γυρίσματος ή να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μιλούν για το γύρισμα το οποίο είναι την επόμενη μέρα. Το θέατρο έχει την εύνοια ότι κάνεις 1,5 μήνα πρόβες, μπαίνεις στον χαρακτήρα κάθε ρόλου με το δικό σου αίμα και σάρκα, τα μάτια και την ψυχή. Καλείσαι να ζήσεις ως ένας άλλος άνθρωπος. Να βρεις το κλειδί. Να τον φορέσεις.

Πώς νιώθετε που μερικά από τα σίριαλ στα οποία παίξατε έχουν τηλεθέαση και στις επαναλήψεις;

Είναι οι καλές παραγωγές. Αυτήν την εποχή παίζει σε επανάληψη το «Love Sorry». Έχω μείνει έκπληκτος με το πόσος κόσμος το βλέπει, αλλά και με την «Ονειροπαγίδα» της Τίνας Καμπίτση.
Με την Τίνα έχω δουλέψει σε τρία σίριάλ της και έχει μια σπουδαία γραφή που, όπως λέμε εμείς οι ηθοποιοί, έχει δεύτερο επίπεδο. Μπορεί να μη φαίνεται στον θεατή αλλά κάτι του αρέσει και δεν μπορεί να το εξηγήσει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: