Χρήστος Φερεντίνος:Δεν έχει φθαρεί το Άκου τι είπαν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δέκα χρόνια μετά, το Deal επιστρέφει στις οθόνες μας καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA και με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο! Πρεμιέρα θα κάνει την Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα.

Το έπαθλο είναι τα 60.000 ευρώ, μεγάλο αλλά διαφορετικό από το παρελθόν που ήταν τα 200.000 ευρώ, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτός όμως που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος είναι ο ΝΕΟΣ δικηγόρος, ο οποίος φέτος θα είναι ο  Χάρης Αναγνωστόπουλος!

Το πλατό είναι ανανεωμένο, κυριαρχεί το κόκκινο και το πορτοκαλί χρώμα, ενώ 22 παίκτες από όλη την Ελλάδα διεκδικούν τα χρήματα. Σε κάθε παίκτη κληρώνεται ένα από τα 22 κουτιά, που κρύβει μέσα του κάποιο ποσό, από 0,01 ευρώ μέχρι 60.000 ευρώ. Κανένας δεν γνωρίζει πόσα λεφτά υπάρχουν στο κουτί, παρά μόνο ο δικηγόρος! Ο παίκτης ρισκάρει όταν πρέπει ενστικτωδώς να επιλέξει και να ανοίξει τα 21 κουτιά που έχουν απομείνει και να δει τα ποσά που κρύβονται μέσα τους. Κάθε κουτί που ανοίγει, φεύγει από το παιχνίδι και μαζί του φεύγει και το ποσό που κρύβει.

Ο «Τραπεζίτης» παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με δελεαστικές προσφορές, ζητώντας από τον παίκτη να ανταλλάξει το κουτί του με μετρητά. Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να ανοίξει εκείνα τα κουτιά που έχουν τα μικρότερα ποσά, ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τα 60.000 ευρώ.


Το star.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα του γνωστού τηλεπαιχνιδιού και μίλησε με τον παρουσιαστή για όλα!

«Το μόνο που θα μπορούσε να βάλει μια άνω τελεία στο Άκου τι είπαν ήταν το Deal. Και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να το έχουμε, είπαμε να το δοκιμάσουμε» μας είπε και πρόσθεσε ότι ο κύκλος του τηλεπαιχνιδιού που έκανε πέρσι στον ALPHA δεν έχει τελειώσει.

«Ο,τιδήποτε τελειώνει, ας πούμε, με ψηλά το κεφάλι, δεν τελειώνει. Δεν έχει φθαρεί το Άκου τι είπαν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είπαμε ότι θα το σταματήσουμε όταν ήταν ακόμη πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης. Όταν μας ρωτούν στο δρόμο γιατί το ολοκληρώσαμε, δίνουμε ως απάντηση το Deal. Σίγουρα αυτό όλους τους ηρεμεί».

Για τα νούμερα τηλεθέασης είπε: «Έχουμε καινούριο κοινό πια. Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που προβαλλόταν και σίγουρα θα το δουν άνθρωποι που δεν το έχουν δει. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους και από το πώς εξελίσσεται το παιχνίδι. ΑΝ ένα παιχνίδι είναι ζωντανό, βγάζει γέλιο, τραβάει το ενδιαφέρον και γίνει συνήθεια και αγαπητό στον κόσμο, τότε φυσικά θα το κερδίσει το στοίχημα».

Όσο για το αν θα δούμε και Super DEAL ο Χρήστος Φερεντίνος απάντησε «όχι δεν το ξέρω. Είναι και τελείως άλλο παιχνίδι, κάτσε να δούμε και τι θα γίνει».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο παρουσιαστής τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να μην αγχώνεται κανείς, ακόμα και κανάλι με άδεια να είναι, αγχώνεται! Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση πια. Ποιος ξέρει τι θα γίνει και τι θα συμβεί.»


Επιπλέον δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον: «Εγώ νομίζω ότι τελικά θα βρεθούν λύσεις, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα κλείσουν κανάλια, ότι θα βρεθούν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο! Πραγματικά μου φαίνεται σαν ψέμα αυτό που έχει συμβεί, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άδικο και απλά ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κανάλια σαν τον ALPHA και το STAR ξαφνικά θα ρίξουν μαύρο. Για εμένα κανένα κανάλι δεν θα έπρεπε να κλείνει! Θα έπρεπε να βρεθούν λύσεις. Ναι να μπουν κανόνες, αλλά το ότι επιβλήθηκε ένας αριθμός 4 από την κυβέρνηση, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Με ποια αιτιολογία; Η διαφημιστική αγορά κανονίζει τους νόμους, Αυτό νομίζω από την αρχή δεν υπήρχε ουσιαστική απάντηση. Στο άλλο συμφωνούσαμε απόλυτα και ήταν πολύ ωραίο που η κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία και μπήκε επί της ουσίας σε αυτή την ιστορία, αλλά όχι έτσι, με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι έχασε το δίκιο της και όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό, όλοι είναι σε μια ανασφάλεια και νομίζω ότι και η διαφημιστική αγορά έχει παγώσει».

Τα τηλεπαιχνίδια και η παρουσίαση μιας ενημερωτικής εκπομπής

Ο Χρήστος Φερεντίνος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τηλεπαιχνίδια και με μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος μας είπε: «Το παιχνίδι είναι ένα συγκεκριμένο είδος τηλεοπτικό και έχω καθιερωθεί σε αυτό το είδος και επειδή από ότι φαίνεται λειτουργεί καλά οπότε με προτιμούν για τηλεπαιχνίδια. Εγώ τα παιχνίδια δεν τα αντιμετωπίζω έτσι, τα αντιμετωπίζω σαν εκπομπές με όλα τα στοιχεία μέσα, και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζεις με την λογική πάμε να κάνουμε ένα τηλεπαιχνίδι σαν μια ελαφρά ψυχαγωγία, γιατί το τηλεπαιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με όλο τον κόσμο και να δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο, άρα το τηλεπαιχνίδι είναι ένα πολύ δύσκολο είδος».

Όσο για το ΑΝ θα έκανε μια ενημερωτική εκπομπή;

«Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που το κάνουν καλά και είναι ειδικευμένοι σε αυτό, ότι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε καλά. Υπάρχουν πάρα πολύ δημοσιογράφοι που έχουν και δεν έχουν δουλειά, άρα ο τομέας της ενημέρωσης είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το να κάνω όμως κάτι που να έχει και στοιχεία δημοσιογραφικά μέσα, αυτό πάντα μ’ άρεσε, αφού σαν δημοσιογράφος ξεκίνησα, ήμουν πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και στο ραδιόφωνο που κάνω με την επικαιρότητα ασχολούμαι»

Ρωτήσαμε 100 να μας πουν 5 δημοφιλέστερες λέξεις για το DEAL, εσύ ποιες θα έλεγες:

«Θα έλεγα αγωνία, μπορεί να μου αλλάξει την ζωή, γιατί δεν σταμάτησα, τι άπληστος που ήμουν, επιτέλους θα παντρευτώ».

Τέλος στην ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο deal της ζωής του, ο παρουσιαστής με χαμόγελο απάντησε: «Μα φυσικά τα παιδιά μου!»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !