Αντωνία Καλλιμούκου:Έτσι της έγινε η πρόταση για τον ΣΚΑΪ...


Η Αντωνία Καλλιμούκου θα βρίσκεται αυτή τη σεζόν στο ''Junior Music Stars'',του ΣΚΑΪ.Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρεται στο πώς της έγινε η πρόταση.Ακόμη,τοποθετείται για το επίμαχο ζήτημα των ημερών,τις 4 τηλεοπτικές άδειες...

Και ξαφνικά... ΣΚΑΪ. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και τι περιμένεις από αυτήν; 

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση και ενθουσιάστηκα με το project. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Είναι μία συνεργασία για την οποία χαίρομαι πολύ, αφενός γιατί θα δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο, αφετέρου διότι αυτό το καινούργιο σχετίζεται με παιδιά, μουσική, ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια».

Ως τηλεοπτικό πρόσωπο, πώς βίωσες την πρόσφατη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών; Πλέον, ο τηλεοπτικός χάρτης στην Ελλάδα αλλάζει... 

«Όπως κάθε επιχείρηση παντός είδους διαθέτει άδεια λειτουργίας, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τα κανάλια. Ωστόσο, ο διαγωνισμός θα έπρεπε να γίνει με άλλα κριτήρια, άλλη στόχευση και διαφορετική διαδικασία. Πώς ακριβώς βγήκε αυτός ο αριθμός 4; Έχω περισσότερες απορίες και ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Αυτοί που θα έχουν πρόβλημα, όπως πάντα, θα είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη μένουν μετέωροι».

Πηγή:Αγορά

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: