Κατερίνα Λέχου: Στη ζωή μου έχω φύγει από πολλές σχέσεις

Unknown
0
Συνέντευξη στη Real παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κατά πόσο η ίδια λειτουργεία σαν πρότυπο μιας παραδοσιακής συζύγου, για τον γάμο και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Έχετε δοκιμάσει, έστω για μια ημέρα, να ακολουθήσετε το πρότυπο μιας παραδοσιακής συζύγου; Να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και να υποδεχθείτε τον σύζυγό σας με ένα ωραίο δείπνο;
Όλα τα κάνω, απλώς τα κάνω λίγο άναρχα. Δεν μου βγαίνει σε καθημερινό πρόγραμμα, αλλά τα κάνω. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, εκτός από πολύ βαριές που δεν μπορώ. Επειδή έμενα πολλά χρόνια με τους γονείς μου και αντιμετώπιζα το σπίτι σαν ξενοδοχείο, μου κακοφάνηκε όταν έμεινα μόνη μου. Στην αρχή είχα πελαγώσει, αλλά μετά βρήκα πολλούς τρόπους να το κάνω πιο ενδιαφέρον. Όταν κάνω δουλειές, κάνω παράλληλα και πρόβα ας πούμε. Θεωρώ έναν πολύ έξυπνο τρόπο εκμάθησης να λέω τα λόγια μου και να κάνω παράλληλα κι άλλα πράγματα. Ή άλλες ημέρες αποφασίζω ότι απλά θα μαγειρέψω και θα ακούσω μουσική για να ξεκουραστώ... Δεν είναι τόσο κακό.

Έχετε δηλώσει: «Δεν έκανα τον γάμο για να βολευτώ ή για να πεθάνω με κάποιον δίπλα μου». Έπειτα από τρία χρόνια γάμου, εμμένετε σε αυτή την άποψη;
Ακριβώς. Για εμένα ο γάμος δεν είναι ένα κοινωνικό συμβάν. Αυτό το είχα ξεπεράσει έτσι κι αλλιώς γιατί παντρεύτηκα πολύ αργά. Ήδη ήμουν γεροντοκόρη όταν παντρεύτηκα - στα μάτια των ανθρώπων, εννοώ. Τον γάμο τον έκανα γιατί θεωρώ τη συνύπαρξη το πιο δύσκολο, το πιο επικίνδυνο, το πιο ενδιαφέρον και το πιο ουσιαστικό στοίχημα αυτής της ζωής. Είχα ανάγκη προσωπική να κάνω αυτόν τον γάμο έτσι όπως τον έκανα.

Η καθημερινή τριβή σκοτώνει τον έρωτα;
Τον αλλάζει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο έρωτας όπως είναι τον πρώτο χρόνο, εννοώ το καρδιοχτύπι, αυτό που αισθανόμαστε στην αρχή, τελειώνει. Αλίμονο αν το νιώθαμε συνέχεια, έτσι θα είχαμε όλοι καρδιακά προβλήματα. Δεν αντέχεται (σ.σ.: γελάει). Η καθημερινότητα αλλάζει τη σχέση. Είναι δύσκολο, αλλά είναι και πολύ ενδιαφέρον, έχει πολύ ψωμί. Είναι σαν ένας πολύ δύσκολος ρόλος που δεν τελειώνει ποτέ και δεν εξαντλείται. Προχθές έβλεπα κάποιους ηθοποιούς που έχουν παίξει για τρίτη φορά τον «Άμλετ» και σκέφτηκα ότι αυτός ο ρόλος δεν εξαντλείται. Ο γάμος για μένα είναι ένα πεδίο που δεν εξαντλείται. Αν πεις ότι παντρεύτηκα γιατί κέρδισα τη σχέση μου, μόλις την έχεις χάσει.

Φεύγετε εύκολα ή δύσκολα από μια σχέση;
Κατ’ αρχάς σε όλη την πορεία της ζωής μου εννοείται ότι έχω φύγει από πολλές σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές. Το παλεύω μέχρι τελικής πτώσης, δεν τα παρατάω εύκολα, αλλά με μερικά πράγματα δεν γίνεται να συμβιβαστείς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !