Ρένα Ρίγγα: Τις σειρές τις κάνουμε για να τις δει ο κόσμος, αν δεν τις δει θα πει ότι κάτι δεν έγινε καλά

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα μιλάει στο TVNEA.COM για τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Πέντε Κλειδιά" και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα "Πέντε κλειδιά" είναι βασισμένα σε ένα πολύ πετυχημένο βιβλίο της Λένας Μαντά.Πόσο πιστή θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά;
Όσο πιο πιστή μπορεί να γίνει. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι οι διακόσιες πενήντα ωφέλιμες, από δραματουργικής άποψης, σελίδες του βιβλίου πρέπει να γίνουν δέκα χιλιάδες ενδιαφέρουσες σελίδες ενός καθημερινού!!  

Έχει διασκευαστεί ξανά βιβλίο της Λένας Μαντά για την τηλεόραση και δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένη.Σας φοβίζει αυτό?Είναι δύσπιστη απέναντί σας;
Όχι δε με φοβίζει καθόλου και με τη Λένα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Το θέμα είναι να σέβεσαι τη δουλειά πάνω στην οποία πατάς και να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και εκτίμηση, που υπάρχει στην περίπτωσή μας.

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα γυρίσματα;Πότε ακριβώς αναμένεται η πρεμιέρα;
Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει τον Ιούλιο και η πρεμιέρα στην Κύπρο θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη, εδώ στον Αντένα τον Οκτώβρη.

Τα νούμερα τηλεθέασης σας απασχολούν;Υπάρχει αγωνία για αυτά;
Ε ναι. Και όποιος πει το αντίθετο είναι ψέματα! Τις σειρές τις κάνουμε για να τις δει ο κόσμος, αν δεν τις δει θα πει ότι κάτι δεν έγινε καλά.


Πηγή:http://www.tvnea.com/2016/09/face2face-tvneacom_5.html

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: