Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ποιο ήταν το μωρό που βαπτίστηκε μαζί με την κόρη του παρουσιαστή στην Κύθνο;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο δημοσιογράφος, τον οποίο φέτος θα βλέπουμε στην ομάδα του Πρω1νού, εξηγεί το λόγο που επέλεξε την Κύθνο για να βαφτίσει την κόρη του και μοιράζεται με το People όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο νησί.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Σοφίας, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης βάφτισε την πέντε μηνών κόρη του στην Κύθνο. Η επιλογή του νησιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, διότι τόσο ο Στέφανος όσο και η σύζυγός του, Μαρία, αγαπούν το συγκεκριμένο κυκλαδονήσι και το διάλεξαν για να «αποχαιρετήσουν» εκεί το φετινό καλοκαίρι με μια όμορφη στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά τους. «Το 2016 ήταν μια σημαδιακή χρονιά, καθώς απέκτησα το πρώτο μου παιδί. Επιπλέον, η Κύθνος είναι ένα όμορφο νησί, πολύ κοντά στην Αθήνα, άρα ένας σχετικά κοντινός και εύκολος προορισμός για τους φίλους και τους συγγενείς που θέλαμε να έχουμε κοντά μας» δηλώνει στο People. Μάλιστα, η χαρά της οικογένειας ήταν διπλή, καθώς, εκτός από την κόρη του Στέφανου, βαφτίστηκε και ο γιος της αδελφής του, που είναι δύο μήνες μεγαλύτερος. «Η κόρη μου είναι πέντε μηνών και ο ανιψιός μου επτά. Δεδομένου πως είναι πρώτα ξαδέλφια, η εκκλησία λέει πως οι άνθρωποι που δεν μπορούν να παντρευτούν μεταξύ τους, όπως τα αδέλφια και τα πρώτα ξαδέλφια, μπορούν να βαφτιστούν στο ίδιο νερό της κολυμπήθρας» λέει ο δημοσιογράφος για την απόφασή τους.

Το αγοράκι βαφτίστηκε Αντώνης, που είναι το όνομα του πατέρα του Στέφανου, και η μικρή πήρε το όνομα Καλλιόπη-Μαρία. «Καλλιόπη λένε τη μητέρα μου. Το δεύτερο όνομα της το δώσαμε επειδή την είχαμε τάξει στην Παναγία της Τήνου. Έχουμε αποφασίσει να τη φωνάζουμε Κάλλια» προσθέτει ο δημοσιογράφος. Ο νονός της μικρής Κάλλιας ήταν ο επιχειρηματίας Νικόλας Περδικάρης, χρόνια φίλος του Στέφανου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Οι 150 καλεσμένοι που κατέφθασαν στο λιμάνι του Μέριχα μεταφέρθηκαν με φουσκωτά σκάφη στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, όπου έγινε το μυστήριο. Η βάφτιση ξεκίνησε στις 6.00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, ώστε ο κόσμος να επιστρέψει με τα φουσκωτά στο Κούρι, την περιοχή όπου έγινε το πάρτι. Εκτός από συγγενείς και φίλους, το «παρών» στη σημαντική αυτή στιγμή έδωσαν και συνάδελφοι δημοσιογράφοι του Στέφανου. Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά και τα παιδάκια τους (ο Στέφανος θα συνεργαστεί φέτος με τη Φαίη στο Πρω1νό), αλλά και η Σπυριδούλα Τριάντου, η Κασσιανή Καραγκιουλέ, καθώς και ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο οποίος διατηρεί σπίτι στην Κύθνο και τραγούδησε στο γλέντι. «Το ζητούμενο δεν ήταν να κάνουμε δημόσιες σχέσεις μέσω της βάφτισης, αλλά να έχουμε κοντά μας αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες» τονίζει στο People. Το γλέντι στο ξενοδοχείο Guardiero κράτησε μέχρι τις 04.00 το πρωί με ατελείωτο χορό, γέλιο και ντόπιες λιχουδιές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !