Γκολεμά προς Μενεγάκη: Πες μας πού ζεις να έρθουμε και εμείς!

Unknown
0

Η χειρόγραφη απάντηση της δημοσιογράφου στο χειρόγραφο σημείωμα της παρουσιάστριας -«Ο κόσμος Ελένη δεν αλλάζει απλά έχει γίνει το έλα να δει και να μη το γνωρίζεις»


Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως αν και η φετινή σεζόν θα είναι απρόβλεπτη εκείνη χαμογελά, αισιοδοξεί και παραμένει το σταθερό ραντεβού τους.

«Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς…».

Μετά την αποστολή του μηνύματος της ωραίας Ελένης μέσω του γραφείου τύπου του Alpha τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ανάμεσα στα δεκάδες θετικά σχόλια των αναγνωστών υπήρξαν κάποιοι που επικεντρώθηκαν στην περίσσια αισιοδοξία, κάποιοι που σχολίασαν το σταθερότητα εν όψει μαύρου στα κανάλια και κάποιοι που σχολίασαν ακόμα και το γραφικό χαρακτήρα της παρουσιάστριας.

Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν επίσης μια εκ των κριτών της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Η τηλεκριτικός επέλεξε να απαντήσει στην παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha με ένα επίσης χειρόγραφο σημείωμα, γράφοντας:

«Αγαπητή Ελένη, ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας, ιδιοχείρως. Ο κόσμος Ελένη δεν αλλάζει απλά έχει γίνει το έλα να δει και να μη το γνωρίζεις. Πες μας, που ζεις να έρθουμε κι εμείς. Ίσως εκεί να έχει και άδεια το κανάλι σου, πράγμα πολύ ευχάριστο. Χαιρετισμούς στην υπόλοιπη παρέα που ζει στον κόσμο του Μάλμπορο, επίσης. Φιλικά Ντέπυ».


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !