Μουτσινάς - Ηλιάκη : Αλλαγές στην ομάδα....


Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να… ξαναδεθούν, τελικά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν από μία αποχώρηση. Έτσι λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους προσπαθούν να «κλείσουν» την ομάδα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά τις προηγούμενες ώρες σε στούντιο του ALPHA γίνεται κάστινγκ για να βρεθεί το τέταρτο μέλος της ομάδας που θα είναι στην απογευματινή εκπομπή του σταθμού. Αυτό συνέβη γιατί αν κι η ομάδα είχε κλείσει, η κοπέλα που ήταν αποφάσισε να… λυθεί και έτσι σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη που θα είναι στην παρέα τους προσπαθούν να βρουν μία ακόμα κοπέλα για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους». 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες στο κάστινγκ συμμετέχουν λίγες κοπέλες θέλοντας να διαπιστωθεί αν «δένουν» με τους παρουσιαστές. Ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Κυρίτση που την είδαμε τελευταία φορά στο Πρωινό ΣουΚου με την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και αφίξεις… από Κύπρο. 

Έτσι λοιπόν λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη προσπαθούν να βρουν ποια θα «δέσει» μαζί τους…! 


newsit

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: