Στο πρακτορείο διανομής,«Ευρώπη», περνά η «Ίρις» των Μπόμπολα-Ψυχάρη;


Το ενδεχόμενο να αλλάξει προσεχώς το management στην εκτυπωτική μονάδα, «Ίρις», των Μπόμπολα - Ψυχάρη έχει γίνει περισσότερο από ορατό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Μπόμπολας μελετά σοβαρά την πιθανότητα ανάληψης του management της «Ίριδας» από το πρακτορείο διανομής, «Ευρώπη», στο οποίο κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών.


Κάποιοι λένε ότι ο Φώτης Μπόμπολας δείχνει να συζητά ακόμη και το σενάριο της εξαγοράς των μετοχών του Ψυχάρη μέσω μιας μεγάλης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Στην περίπτωση αυτή, ως βασικός μέτοχος θα εμφανιστεί το πρακτορείο διανομής ,«Ευρώπη».

Παράλληλα, ο κ. Μπόμπολας έχει πραγματοποιήσει κύκλο επαφών αναζητώντας λύση στο θέμα του Mega. Στο πλαίσιο αυτό έχει έρθει σε επαφή με δύο από τους προσωρινούς υπερθεματιστές. Τέλος, το αφεντικό του «Πήγασου» βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και της Alpha Bank, αναζητώντας λύση στο γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πηγή:parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: