Ο Σουλτογιάννης αποκαλύπτει...

Unknown
0
Δριμύ κατηγορώ εναντίον του Αθηναϊκού Πρακτορείου εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης, ένας εκ των πρωταγωνιστών του perouka_gate.

«Είμαι στη Νέα Υόρκη για να κάνω πρωτογενές ρεπορτάζ, όχι για να πουλάω τη γραβάτα μου σε μια ζωντανή σύνδεση. Αυτό πήγα να κάνω» αιτιολόγησε την πράξη του ο κ. Σουλτογιάννης.

«Όλο αυτό συνέβη γιατί μας μπλόκαραν το ρεπορτάζ, δεν μας είπαν ποτέ γιατί βρίσκεται ο κ. Παππάς στη Νέα Υόρκη» σημείωσε και κατήγγειλε απόπειρα εκφοβισμού από την κυβέρνηση.  

Ο πρώην ανταποκριτής του STAR έκανε λόγο για «φυτευτή» και «ψευδή» είδηση που μετέδωσε το ΑΠΕ περί σύλληψης του ιδίου και του ανταποκριτή του Alpha Θάνου Δημάδη για την παρακολούθηση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στην Νέα Υόρκη, ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη.

«Δεν έγινε ποτέ σύλληψη, υπήρξε μια απλή εξακρίβωση στοιχείων στην είσοδο του απέναντι κτιρίου από το ξενοδοχείο Westin. Θα ήμουν ηλίθιος αν νόμιζα ότι θα μπω στο Westin της Νεας Υόρκης μεταμφιεσμένος με περούκα. Ήμασταν κανονικά με τη δημοσιογραφική μας ταυτότητα στο μπαρ, χωρίς καμία μεταμφίευση. Ήταν στις τσάντες μας οι περούκες για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ακολουθήσουμε στο πεζοδρόμιο τον  κ. Υπουργό .

Όσο για τις κατηγορίες ότι πήγαν να χρεώσουν λογαριασμό με... χαβιάρι στην ελληνική αποστολή είπε:

Οταν είδα τον κ. Παππά έτρεξα στο απέναντι πεζοδρόμιο για να βρω ταξί και να φύγω σε περίπτωση που θα έβγαινε ο Υπουργός Επικρατείας για τον ακολουθήσω. Πάνω στη βιασύνη του ο συνάδελφός μου, Θάνος Δημάδης, χρησιμοποίησε το όνομα ενός φίλου και συναδέλφου για τον λογαριασμό. Ηταν δύο μπύρες των 18 δολλαρίων και ο λογαριασμός πληρώθηκε από εμάς μετά την εμπλοκή μας με τις αρχές. Βάλαμε μια υπογραφή για φύγουμε γρήγορα, πρόκειται για συνάδελφο που έμενε στο ξενοδοχείο και υπάρχει προσωπική φιλία με τον Θάνο Δημάδη (σ.σ. τον σύμβουλο του κ. Παππά, Γιώργο Χριστοφορίδη). Ήταν μεγάλο λάθος που ενδεχομένως έχει και συνέπειες. Στην Αμερική και για 3 δολλάρια θα είχαμε συλληφθεί, επομένως πρέπει να ξέρετε ότι διευθετήθηκε από εμάς και ο λογαριασμός στο μπαρ.


usay.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !