Λεπτομέρειες για το ΣουΚου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Χθες είχαν την πρώτη τους σύσκεψη η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στον Ant1.Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται ξεχωριστά ραντεβού με τους συνεργάτες,αλλά για πρώτη φορά τη Δευτέρα συγκεντρώθηκε όλη η ομάδα για να συζητήσει τις βασικές λεπτομέρειες.

Αρχικά οριστικοποιήθηκε το ότι στο πλευρό της Μαρίας θα βρίσκονται 3 άνδρες.Μπορεί να υπήρξαν και σκέψεις για την εύρεση γυναικείας παρουσίας,ωστόσο τελικά έκλεισαν σε αρσενικό πρόσωπο,όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει πριν αρκετό καιρό το tvnea.com.

Έτσι δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και το 4ο άτομο, το οποίο είναι πολύ αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό και το όνομά του αναμένεται να κάνει ντόρο!
Η δημοσιογραφική ομάδα έχει "κλείσει", όπως και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει θα είναι Γιώργος Βλαχογιάννης, -γνωστός από πολλές εκπομπές του Alpha, όπως οι «Δέστε τους», «Πέδες», «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και «Λόγω TiVis»- ενώ αναζητείται ο τηλεοπτικός σεφ, ο οποίος θα μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ του στο πλατό.

Όσον αφορά στην εκπομπή, η οποία πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου(όπως πάλι πρώτο σας το αποκάλυψε το tvnea.com), θα είναι ένα παρεΐστικο μεσημεριανό μαγκαζίνο, με lifestyle θέματα και συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, ενώ δεν θα λείπουν τα οδοιπορικά και τα παιχνίδια. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !