Νίκος Πολυδερόπουλος: Είμαι ντόμπρος, κρατάω τον λόγο μου, δεν θα σε βλάψω αν δεν με βλάψεις

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Μπρούσκο» υποδύεται τον Κρητικό και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι στοιχεία θα ήθελε να έχει από τους Κρητικούς ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια.

Ποια στοιχεία των Κρητικών ανδρών θα ήθελες να έχεις;
Πράγματα που έχουν οι Κρητικοί, τα έχω κι ο ίδιος γι’ αυτό και τους θαυμάζω. Είμαι ντόμπρος, κρατάω τον λόγο μου, δεν θα σε βλάψω αν δεν με βλάψεις, είμαι τίμιος και θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου, αν χρειαστεί.

Μίλησέ μας για τα παιδικά σου χρόνια, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα…
Μεγάλωσα σε ένα χωρίο της Πάτρας, το Κάτω Μαζαράκι, σε μια οικογένεια με 4 παιδιά – εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Έμεινα εκεί μέχρι τα 14 μου, οπότε και πήγα στην Πάτρα για σπουδές και δουλειές. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, με ανησυχίες, αλλά και πολύ παιχνίδι με τα αδέλφια μου, τον Παρασκευά, τον Παναγιώτη και τον Παντελή. Στα 18 μου πήγα στην Αθήνα, όπου δούλεψα σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχα σπουδάσει άλλωστε. Ύστερα από παρότρυνση φίλων, πήγα σε πρακτορείο μοντέλων. Το πρώτο μου σίριαλ ήταν η «Λόλα», όπου εκεί αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο «Θέατρο Αθηνά». Ακολούθησε το «Θέατρο Λαμπέτη», η επιθεώρηση «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» και το σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου».Down Town Κύπρου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: