«Φτου ξελευτερία»:Γυρίστηκε ο πιλότος κι άρχισαν οι πρόβες για το σίριαλ-Έντονο ενδιαφέρον από τα κανάλια


Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως μια νέα σειρά έχει αρχίσει να στήνεται,έχει τίτλο ,«Φτου ξελευτερία»,βρίσκεται στο στάδιο του...πιλότου,όμως,ψάχνει τηλεοπτική στέγη!Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,λοιπόν,που αναφέρει του περιοδικό,''mytv'',η σειρά  ξεκίνησε πρόβες. Ο «πιλότος», δηλαδή το πρώτο επεισόδιο που δίνει και μια πρώτη γεύση, γυρίστηκε στις αρχές της εβδομάδας και το αποτέλεσμα ικανοποίησε.

Οι συζητήσεις για τη δημιουργία του «Φτου ξελευτερία» ξεκίνησαν μέ­σα στο καλοκαίρι και τώρα πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις, ώστε η σειρά να ενταχθεί στο πρόγραμμα κάποιου σταθμού.
Οι πληροφορίες μας θέλουν ήδη να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, μια και πρόκειται για μια δουλειά αντιπροσωπευτική της εποχής μας, καθώς θίγει την οικονομική κρίση και τους προβληματισμούς που υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο, με την απαραίτητη δόση χιούμορ. Η εταιρεία παραγωγής θέλει να βγάλει τη σειρά στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2017. Και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία των ιθυνόντων θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Στο σενάριο αλλά και στους πρω­ταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Ελένη Καρβέλη, Αρετή Ζαχαριάδου και Τζένη Παπαδημάτου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος. Κατά τα άλλα, το υπόλοιπο καστ κρίνεται πολύ ενδιαφέρον: Κατερίνα Παπουτσάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ασπασία Τζιτζικάκη, Νικολέττα Βλαβιανού, Νίκος Αξιώτης. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: