Κώστας Σόμμερ για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:«Πάμε να κάνουμε τη διαφορά,θέλουμε να...»

0
Ύστερα από ένα διετές τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Κώστας Σόμμερ επιστρέφει,ως γνωστόν, στη μικρή οθόνη μέσω του Σκάι και της νέας φιλόδοξης παραγωγής του Στράτου Μαρκίδη, «Προδοσίες», η οποία θα παίζεται ταυτόχρονα και στο Sigma Κύπρου.



Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν κόντρα ρόλο, εκείνον του δικηγόρου του Τιμολέοντα Παυλίδη (Φίλιππος Σοφιανός), τον Πέτερ Θεοφάνους, ο οποίος θα προχωρήσει σε ερωτική σχέση με την κόρη του, Λούση, και θα είναι σύμμαχός της σε ό,τι κάνει.

Ο πρωταγωνιστής κάθε εβδομάδα βρίσκεται στο νησί της Αφροδίτης, και μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει και εκεί φανατικές θαυμάστριες. «Με τον κύριο Μαρκίδη κάναμε πριν από δύο χρόνια το σίριαλ “Είναι στιγμές”, και πήγαμε πολύ καλά. Μου είναι πολύ αγαπητός άνθρωπος, είμαστε πλέον φίλοι και γι' αυτό η χαρά που δουλεύουμε και πάλι μαζί είναι μεγάλη» ,λέει ο Κώστας Σόμμερ στην ''Espresso'', και, μιλώντας για τον ρόλο του και για το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του, αναφέρει: «Πρόκειται για έναν διαφορετικό ήρωα απ' όσους έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι λίγο πιο κακός, έχει ενδιαφέρον για μένα υποκριτικά. Επίσης, είναι δύσκολο το καθημερινό, γιατί υπάρχει πολύς όγκος δουλειάς, κάτι καινούργιο για μένα. Πρέπει καθημερινά να παραδώσουμε επεισόδιο και σε αυτό το πρόγραμμα προσπαθώ να μπω. Είχα κάνει, βέβαια, και στη Γερμανία ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο είχε στεφθεί με επιτυχία, ευτυχώς».

Ποιος είναι όμως ο Πέτερ;
«Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, αλλά και λίγο αλήτης, με την καλή και την κακή έννοια, γιατί κάνει κάποιες δουλειές λίγο παράξενες, τις οποίες όμως δεν θα αποκαλύψω, αλλά θα τις δείτε σύντομα στην οθόνη».

Οι συντελεστές της σειράς θέλουν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχουν θερμή υποδοχή από το κοινό. «Πάμε να κάνουμε τη διαφορά, ένα καθημερινό σίριαλ που θα δείχνει πιο εμπλουτισμένο από θέμα χώρων, θέλουμε να δώσουμε κάτι πολύ καλό και ελπίζουμε να έχουμε επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !