Ο Γιαννίκος με επιτελικό ρόλο στο νέο κανάλι του Μαρινάκη;


Το όνομα του Κώστα Γιαννίκου ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στο νέο τηλεοπτικό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη! Είναι γεγονός ότι το πρώην στέλεχος του ALTER συνεργάζεται με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την «ΕΠΕΝΔΥΣΗ», του Γιάννη Κουρτάκη, σχεδόν από την πρώτη στιγμή της έκδοσής του, δεδομένου ότι οι εταιρείες του τροφοδοτούν με προσφορές τις εφημερίδες. Φυσικά, από αυτό, μέχρι τη νέα τηλεόραση του Μαρινάκη, υπάρχει σημαντική απόσταση…

Ωστόσο,το enimerosi24.gr μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία που λέει ότι, ο Κώστας Γιαννίκος ,που έχει περάσει από όλα τα μεγάλα κανάλια στο παρελθόν και από όλα τα πόστα,ενδέχεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο νέο κανάλι. Μάλιστα,κάποιοι συνδέουν την εν λόγω φήμη, που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά, με τη δήλωση-πρόθεση του πρώην στελέχους του ALTER να καταθέσει οικειοθελώς στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: