Έκλεισαν και οι άλλες δύο θέσεις για την επιτροπή;

Αρχές Δεκέμβρη θα βγει τελικά το "Rising Star" στον Αντ1 με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα.Οι ακροάσεις για τους επίδοξους τραγουδιστές συνεχίζονται,ενώ ταυτόχρονα οι επαφές με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας συνεχίζονται για να κάτσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Μέχρι στιγμής οι δεδομένοι είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας,που δώσει τα χέρια με το σταθμό εδώ και πάρα πολύ καιρό.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yupiii.gr και της Κλεοπάτρα Πατλάκη,πολύ κοντά σε συμφωνία είναι δύο ονόματα.

Αναφερόμαστε στην Έλενα Παπαρίζου και στο Μιχάλη Χατζηγιάννη.H πρώτη είχε συζητήσει με τον Τζώνη Καλημέρη και δήλωνε ενθουσιασμένη με την ιδέα να βρίσκεται στο show, αλλά αρχές Σεπτεμβρίου θα ήταν στη Σουηδία όπου θα συμμετείχε σε μεγάλο show της σουηδικής τηλεόρασης. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε να πηγαινοέρχεται Ελλάδα μιας και το Rising Star ετοιμαζόταν για πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Τελικώς η πρεμιέρα του talent show που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας μετατίθεται για αρχές Δεκεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, η Έλενα, που θα έχει ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στη Σουηδία, θα μπορεί να κάτσει στην καρέκλα του κριτή!

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει βρίσκεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που μετά την δικαίωσή του από το Δικαστήριο, «ξανανοίγει» τα φτερά του καθώς μέχρι να τελεσιδικήσει η εκκρεμότητά του με το ελληνικό δημόσιο είχε «παγώσει» τα πάντα. Τώρα ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: