Αυτό θα είναι το πρόγραμμα στο κανάλι τού Μαρινάκη

0
O Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να πάρει τη μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 73,9 εκ. ευρώ, κάτι που δείχνει ότι η επιθυμία του να αποκτήσει κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ήταν μεγάλη.

Ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού έχει συγκεκριμένο πλάνο επένδυσης στο χώρο των media και γι' αυτό δε δίστασε να καταθέσει τη δεύτερη καλύτερη πρόταση προκειμένου να γίνει καναλάρχης.

Η επιθυμία τού Βαγγέλη Μαρινάκηγια είναι να δημιουργήσει ένα ειδησεογραφικό κανάλι που θα συμπεριλαμβάνει επικαιρότητα, ψυχαγωγία και παράλληλα θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού!

Θα πρόκειται, δηλαδή, για ένα κανάλι που θα έχει το μοναδικό προνόμιο να δείχνει ΟΛΑ τα παιχνίδια ΟΛΩΝ των τμημάτων σε άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού, με ό,τι σημαίνει αυτό για τις διαφημίσεις και τα έσοδα που θα αποκτήσει το κανάλι.

Για όποιον θυμάται, το σχέδιο αυτό προσπάθησε πρώτος να το καθιερώσει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος, όμως, δεν μπόρεσε τελικά να επενδύσει σε ένα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι. Το όνειρό του δεν υλοποιήθηκε, καθώς το TV Magic δεν είχε αποκτήσει ποτέ εθνικής εμβέλειας άδεια και ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήρε την απόφαση να επενδύσει σε αυτό.

Το επενδυτικό σχέδιο που έχει προβλέψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε πρώτο πλάνο τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος θεωρεί πως η ομάδα και ο κόσμος της είναι η μοναδική υπεραξία ακόμα και στα Media σε μια περίοδο άγριας κρίσης και κατάρρευσης των εσόδων από διαφήμιση και όχι μόνο. Γι' αυτό, άλλωστε, αποφάσισε να καταθέσει μία τόσο μεγάλη πρόταση που θα του εξασφάλιζε δεδομένα την πολυπόθητη άδεια.
Πηγή:sportdog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !