Οι σκέψεις στο Έψιλον και οι πιθανές αλλαγές...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η είδηση του αποκλεισμού του σταθμού "Έψιλον" από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες φάνηκε πως αιφνιδίασε περισσότερο τους απλούς εργαζόμενους και το κοινό,παρά τους ιθύνοντες.

Τα "πλάνα" για το μέλλον του "Έψιλον" είναι πολύ συγκεκριμένα και προαποφασισμένα από τα στελέχη.Με την ελπίδα(από το εσωτερικό του καναλιού θεωρείται δεδομένο) της χορήγησης θεματικών αδειών,το κανάλι σκοπεύει να αποκτήσει άδεια ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ημερησίως θα προβάλλεται ενημερωτικό πρόγραμμα μέχρι δύο ώρες.Αυτό το "αγκάθι" θα ξεπεραστεί με κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.Ενδεχομένως η διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου να διαρκεί μόνο μία ώρα,ώστε να μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου καθημερινά να ασχολείται με ενημερωτικό αντικείμενο άλλη μία ώρα(η συγκεκριμένη εκπομπή έχει και δόσεις πολύ πιο ανάλαφρες).Όσο για την τετράωρη εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο,το πιο πιθανό είναι η εκπομπή να γίνει δίωρη ή να αποκτήσει και κάποια πιο ψυχαγωγικά στοιχεία.

Όλα αυτά είναι σκέψεις που κάνουν οι ιθύνοντες στο "Έψιλον",περιμένοντας φυσικά τις εξελίξεις σε σχέση με την έγκριση ή όχι θεματικών αδειών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !