Η Φωτεινή Αθερίδου μιλάει για τη συμμετοχή της στη Μουρμούρα.

0
Στο περιοδικό Tv Έθνος παραχώρησε συνέντευξη η Φωτεινή Αθερίδου  και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και αποκαλύπτει ότι εκτός από το ρόλο της ηθοποιού, θα έχει και αυτόν της σεναριογράφου για το νέο ζευγάρι που εντάσσεται στη σειρά και έχει το γυναικείο ρόλο.


Και φέτος έρχεται η Μουρμούρα . Σε βρήκε προετοιμασμένη αυτή η πρόταση ή πιστεύεις πως ήρθε γρήγορα στον δρόμο σου και σε αιφνιδίασε λιγάκι; 
Όχι, δεν αισθάνθηκα αιφνιδιασμένη, επειδή από τη στιγμή που τελείωσα τη σχολή και έκανα και κάποια πράγματα, δεν θεωρώ ότι ήρθε και τόσο γρήγορα για να με αιφνιδιάσει. Αλήθεια, αυτή η πρόταση για τη Μουρμούρα πώς προέκυψε ξαφνικά, όπως προκύπτουν τα πάντα. Γνώριζα ότι έψαχναν για νέα πρόσωπα, επικοινωνήσαμε και έτσι είμαστε τώρα εδώ.

Φαντάζομαι πως οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν ήταν για να συμμετάσχεις στη σειρά. 
Αυτό είναι αλήθεια. Αρχικά μιλήσαμε για να μπω στη σειρά, αναλαμβάνοντας τον γυναικείο ρόλο στο νέο ζευγάρι που θα έμπαινε στην ιστορία και μετά προέκυψε και το σενάριο.

Υπογράφεις και το σενάριο του νέου ζευγαριού που θα δούμε να εντάσσεται στη σειρά και κρατάς και τον γυναικείο ρόλο. Αγχώνεσαι περισσότερο ως ηθοποιός ή ως σεναριογράφος; 
Αγχώνομαι και ως σεναριογράφος και ως ηθοποιός, γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, δεν ξέρω από τηλεόραση, οπότε όλο αυτό ήταν και είναι μία τεράστια πρόκληση για μένα. Η τηλεόραση έχει άλλους ρυθμούς, άλλη φιλοσοφία, άλλη τεχνική.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !