Γιατί η Μενεγάκη μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση;

0
Δεν χρειάζεται να επικαλεστεί κανείς κάποια έρευνα κοινής γνώμης για να αποδείξει ότι η κοινωνία αδιαφορεί για την τύχη των μεγαλοδημοσιογράφων και των σχολιαστών των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν…
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κοινωνία και ειδικότερα συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού που η ελεύθερη τηλεόραση αποτελεί σχεδόν αποκλειστικό Μέσο ψυχαγωγίας – λόγω οικονομικής ένδειας, δεν θα υποστούν σοκ όταν ένα ωραίο πρωί διαπιστώσουν ότι από 7 κουμπιά που είχαν στο κοντρόλ τους, ξαφνικά διαθέτουν μόνο 4.

Και δεν αναφερόμαστε στις ομάδες εκείνες των τηλεθεατών που επιλέγουν ενημέρωση… Αλλά στο μεγάλο όγκο των πολιτών που παρακολουθούν τα ψυχαγωγικά προγράμματα της τηλεόρασης και σημειώνουν τις υψηλές τηλεθεάσεις… Δηλαδή στα εκατομμύρια ελλήνων γυναικών, νεαρής και μέσης ηλικίας, αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας, άντρες και γυναίκες που αποτελούν το βασικό κοινό της τηλεόρασης.

Σε όλους αυτούς δηλαδή που καθημερινά παρακολουθούν την Ελένη Μενεγάκη, τη «Μουρμούρα», το «Πάμε πακέτο», την Αγγελική Νικολούλη… Προγράμματα που σε απόλυτους αριθμούς συγκεντρώνουν από 1 έως 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές!

Τεράστιες ποσότητες ελλήνων με συνήθειες χρόνων και ισχυρούς δεσμούς με τα συγκεκριμένα προγράμματα… που θα ήταν τουλάχιστον αφελές να υποτιμήσει κανείς τις συνέπειες μιας βίαιης διακοπής… σε συνδυασμό με την απουσία εναλλακτικών επιλογών!

Πρόκειται δηλαδή για έναν παράγοντα τον οποίο δεν φαίνεται να έχει μετρήσει η κυβέρνηση στο σχεδιασμό της για την επόμενη ημέρα… Με κίνδυνο όμως να της προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά και από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ που την αντιπολιτεύεται από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Διότι σε μια μέση νοικοκυρά που ζει για παράδειγμα σε μια μικρή πόλη της περιφέρειας και οι δυνατότητες ψυχαγωγίας είναι περιορισμένες έως ανύπαρκτες, μπορεί να μη λείψει το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά η Ελένη Μενεγάκη θα της λείψει… όπως και η αγαπημένη της «Μουρμούρα» που περιμένει να δει κάθε βράδυ… ή το «Πάμε πακέτο» κάθε Πέμπτη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Επιπλέον όμως, ο μέσος τηλεθεατής όχι μόνο θα χάσει τα αγαπημένα του προγράμματα – αν για παράδειγμα βάλει ξαφνικά λουκέτο ο ALPHA… Θα μειωθούν δραστικά και οι εναλλακτικές του επιλογές… Αφού από κει που είχε να διαλέξει μεταξύ 7 καναλιών θα περιοριστεί στα προγράμματα των δύο παλιών, ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1… Δεδομένου ότι οι δύο νέοι όσο και να τρέξουν, όσο και να προσπαθήσουν – αντικειμενικά, ο χρόνος είναι εξαιρετικά μικρός για να προλάβουν να χτίσουν ένα πρόγραμμα που να συνιστά μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Εν κατακλείδι η Ελένη Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και τα άλλα παιδιά… μπορεί να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση από ό,τι ο Πρετεντέρης, ο Μπάμπης και ο Πορτοσάλτε μαζί!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !