Επίθεση Παππά σε Κοντομηνά - Βαρδινογιάννη: Δεν περίμενα αυτά τα καραγκιοζιλίκια....

0

Επίθεση σε Κοντομηνά Βαρδινογιάννη



«Δεν περίμενα αγάπες και λουλούδια αλλά δεν περίμενα και αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Και ο κ. Κοντομηνάς και ο κ. Βαρδινογιάννης φέρουν ευθύνη για το συμβάν (σ.σ. αναφέρεται στην υπόθεση perouka_gate). Αν ένας δικός σας δημοσιογράφος έκανε κάτι τέτοιο δεν θα φέρατε ευθύνη; Λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών. Αυτό είναι μόνο η έκφανση ενός πολέμου που δίνουν οι υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί για να μείνει το status quo ως έχει».

Όταν ρωτήθηκε για όσα είπε ο κ. Βαρδινογιάννης στην Εξεταστική της Βουλής ότι δηλαδή το κανάλι του έχει άδεια και θα έχει άδεια είπε:

«Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί έδωσε ένα τόσο χαμηλό τίμημα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι πρέπει να πει για να το ακούσουν οι εργαζόμενοι στον δικό του τηλεοπτικό σταθμό».

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους 4 υπερθεμαστιστές

Ο κ. Παππάς είπε ότι υπάρχουν οι 4 προδικαστικές προσφυγές οι οποίες θα εξεταστούν ενδελεχώς. Αυτοί που στοχοποιούν την επιτροπή είναι θρασύδειλοι. Να μη νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατούν δημόσιους λειτουργούς.

Αναφερόμενος στον έλεγχο των πόθεν έσχες είπε:

«Προσωρινός υπερθεματιστής είναι αυτό που λεει ο όρος. Δηλαδή κατακυρώνετυαι ως ο συμμετέχων στον διαγωνισμό που υπέβαλλε μια απο τις 4 προσφορές. Δεν είναι αδειούχος. Ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν σταματούν να εξαπολύουν εμετό απο τα κανάλια». Θύμησε επίσης ότι εξαιτίας των φίλτων αυτών κόπηκαν τρείς από τους συμμετέχοντες.

«Τώρα είμαστε στο στάδιο για να δούμε τις προδικαστικές προσφυγές που έχουν κατατεθεί».

Στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι να μην περάσουν ο κ. Παππάς είπε:

«Φεύγουν το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστες σκιτζήδες. Στην Ελλάδα, συνετελέσθη μια αεροπειρατεία. Πήραμε τον αέρα της χώρας με έναν τρόπο σκοτεινό. Πως αλλιώς να το πούμε; Βρέθηκε ο διαγωνισμός για το δίκτυο των κεραιών να ανήκει στην ίδια κλειστή ομάδα καναλαρχών. Εσπασε το κλάμπ αυτό και ορισμένοι σπαρταράνε.

Στο ερώτημα αν η επιτροπή θα κάνει περαιτέρω έλεγχο στο πόθεν έσχες είπε:

«Η επιτροπή θα κάνει την δουλειά της και θα προχωρήσουμε. Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους 4 ότι θα πάρει την άδεια. Εμάς, αυτό μας δίνει και ένα παραπάνω επιχείρημα για την αρτιότητα του διαγωνισμού. Η διαδικασία δοκιμάζεται σε κάθε σημείο. Όταν την Δευτέρα θα έχουμε την καταβολή των χρημάτων θα έχουμε περιουσία της διαδικασίας.

Πηγή: Παραπολιτικά 90,1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !