Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έχω τραγούδια του πατέρα μου που δεν έχουν εκδοθεί και πρέπει να κυκλοφορήσουν.

Η ιστορία που κουβαλά είναι πάρα πολύ μεγάλη καθώς ο πατέρας του, τού έχει αφήσει παρακαταθήκη πέρα από το όνομα και έναν μεγάλο μουσικό θυσαυρό.


Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του αείμνηστου μουσικού, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για όλη αυτή την "κληρονομιά" που του άφησε ο πατέρας του.

Ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει αφήσει στο συρτάρι τραγούδια του για σένα;
«Πάρα πολλά κομμάτια. Έχω πολλά τραγούδια του πατέρα μου που δεν έχουν εκδοθεί, τα οποία οφείλω και πρέπει να κυκλοφορήσουν, γιατί κάποια είναι πραγματικά διαμάντια. Ίσως να πω εγώ, ίσως τα δώσω και σε άλλους καλλιτέχνες, γιατί δεν έχω τέτοια κολλήματα. Τα τραγούδια αυτά πρέπει να βγουν από το συρτάρι, γιατί είναι κομμάτια που έχει γράψει το διάστημα των 15 χρόνων, μέχρι να «φύγει».

Γιατί δεν το είχες κάνει έως τώρα; 
«Όλα είναι θέμα χρόνου, να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες που θα ειπωθούν αυτά τα τραγούδια, τι θα μπορούσα να πω εγώ και τι θα μπορέσει να πει κάποιος άλλος. Αυτό δεν είναι εύκολο, είναι κληρονομιά αυτά τα κομμάτια, πρέπει να το εξετάσω πολύ σοβαρά, αλλά είναι κάτι που έχω στα άμεσα σχέδια μου. Το οφείλω στον πατέρα μου, ο οποίος, εκτός από πολύ μεγάλος τραγουδιστής, ήταν και πολύ μεγάλος συνθέτης, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στα κομμάτια που έχω, που έχει αφήσει, έχει βάλει ο ίδιος στίχο»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: